Djurgården vs IFK Norrköping: Bästa oddsen och matchtipsen

Djurgården kommer att spela mot IFK Norrköping i omgång 3 av Allsvenskan vid Tele2 Arena kommande lördag. Djurgården går in i den tredje omgången av Allsvenskan med 3 poäng och hoppas kunna dubbla detta i kommande match. IFK Norrköping har inget att visa upp från de första matcherna i Allsvenskan så när omgång 3 startar kommer de gå ut starkt men har ett tufft motstånd framför sig.

Våra tips

Statistik och fakta för Djurgården vs IFK Norrköping i Allsvenskan

  • Djurgården har inte förlorat 6 av sina senaste 8 hemmamatcher
  • IFK Norrköping har släppt in i 12 av de senaste 14 bortamatcherna
  • IFK Norrköping har förlorat 6 av sina senaste 7 bortamatcher
  • IFK Norrköping har gjort mål i 11 av de senaste 13 matcherna
  • IFK Norrköping har inte vunnit 8 av sina senaste 10 bortamatcher
  • Djurgården har gjort mål i 24 av de senaste 26 matcherna mot IFK Norrköping
  • I 11 av de senaste 13 hemmamatcherna Djurgården har spelat mot IFK Norrköping har båda lagen gjort mål
  • Djurgården har släppt in i 23 av de senaste 25 matcherna mot IFK Norrköping
  • Djurgården har inte vunnit 11 av de 12 senaste hemmamatcherna mot IFK Norrköping
  • I 9 av de senaste 10 av Djurgårdens hemmamatcher mot IFK Norrköping var antalet mål under 3.5

Form: Djurgården mot IFK Norrköping

Djurgården håller målet i sikte

De senaste matcherna har resultaten varit vad man kan förvänta sig av Djurgården som hållit sin nivå. Det är nu eller aldrig som gäller för Djurgården, och just nu ser det mer ut som “aldrig”. Den dåliga trenden började med en 1-0-förlust i ett möte med Malmö FF, men därefter lyckades man resa och slå Degerfors med 3-1. Den segern kunde man dock inte bygga vidare på utan åkte senaste på en 1-0-förlust mot Mjällby.

IFK Norrköping har problem att hitta bra resultat

IFK Norrköping hoppas bryta sin dåliga form i denna matchen. IFK Norrköping har haft det tufft på senaste tiden och de har inte lyckats ta en enda poäng i någon av de senaste tre matcherna. De förlorade först med 3-2 mot Hammarby, innan Varbergs BoIS FC besegrade dem med 0-1. Tredje förlusten i rad var ett faktum efter att även AIK tog hem en seger med 1-0.

Djurgården vs IFK Norrköping Matchhistorik

Det senaste mötet mellan Djurgården & IFK Norrköping spelades 22 November 2021. Matchen slutade oavgjort och lagen fick då dela på poängen med resultatet 1-1. Djurgården tar sig an IFK Norrköping med 2-6-2 i bagaget från deras senaste matcher i Allsvenskan. De senaste matcherna mellan Djurgården och IFK Norrköping har i stort sett varit mycket jämna möten.

Tabellställningar i Allsvenskan

Om man tittar på den nuvarande Allsvenskan-ställningen så skiljer Djurgården och IFK Norrköping för närvarande i tre poäng och åtta placeringar. Djurgården kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från IFK Norrköping kommande lördag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att IFK Norrköping är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Djurgården och IFK Norrköping kommer att sluta.

Skytteligan

Victor Edvardsen är en av spelarna i Djurgården som förväntas göra mål regelbundet. Han har gjort 2 mål denna säsong. IFK Norrköping har inte lyckats göra något mål denna säsong men ställer hoppet till Christoffer Nyman som varit målskytt tidigare.