Djurgården vs Kalmar FF bästa odds och matchtips

Djurgården verkar vara i sämre form när de tar emot Kalmar FF i omgång 24 av Allsvenskan. Allt annat än vinst kommer vara en besvikelse. På plats nummer två i Allsvenskan har Djurgården spelat ihop 44 poäng efter 23 matcher. Med 37 poäng befinner sig Kalmar FF på plats sju i tabellen med 23 spelade matcher. Två förluster i de senaste sex matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Djurgården. De skulle dock kunna skrälla mot Kalmar FF.

Våra tips

Statistik och fakta för Djurgården vs Kalmar FF

  • Djurgården släppte in i sex av de senaste åtta matcher;
  • Totalt antal mål var ÖVER 2.5 i Djurgårdens senaste fyra av sex matcher;
  • Djurgården nätade i fyra av de senaste sex matcher.
  • Kalmar FF har vunnit i fyra av de senaste fem matcher på bortaplan;
  • Kalmar FF nätade i nio av de senaste elva matcherna;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Kalmar FFs senaste tre av fem matcher;
  • Kalmar FF släppte in i fem av de senaste sju matcher.

Form: Djurgården mot Kalmar FF

Djurgården håller målet i sikte

Resultaten har varit vad man kan vänta sig av Djurgården de senaste veckorna. Varken mer eller mindre. Djurgården har sett rätt bleka ut på den senaste tiden, även om det började bra med 3-0 mot Östersund. Tyvärr höll inte de positiva resultaten i sig utan man förlorade istället med 1-0 mot AIK, och lyckades inte heller plocka poäng i en 3-0 förlust mot Elfsborg.

Kalmar FF fortsätter trumma på

Kalmar FF hoppas att deras starka form håller i sig med ytterligare ett bra resultat. I de tre senaste matcherna har man besegrat Göteborg med 2-0, något man följde upp med en 3-1 vinst mot Sirius. Senast åkte man dock på en riktig kalldusch när man förlorade med hela 4-0 mot Mjällby.

Även om Djurgården är favorittippade av spelbolagen har de uppenbarligen varit lite medelmåttiga på sistone och Kalmar FF kommer att tro att de har goda chanser.

Djurgården vs Kalmar FF Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann Djurgården och tog därmed alla tre poäng efter matchresultatet 1-0. Djurgården har vunnit 80%, medan Kalmar FF har vunnit 20%  av deras senaste möten i Allsvenskan vilket gör att de senaste resultaten ser ut så här: 8-0-2. Den senaste tio matcher mellan Djurgården och Kalmar FF var över 2,5 mål ett vinnande spel fyra gånger. Båda lagen gör mål gav utdelning hos oddsmakarna två gånger i dessa tio matcher.

Tabellställningar i Allsvenskan

Om man tittar på den nuvarande Allsvenskan-ställningen så skiljer Djurgården och Kalmar FF för närvarande i sju poäng och fem placeringar. Djurgården kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen mot Kalmar FF kommande lördag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Kalmar FF är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Djurgården och Kalmar FF kommer att sluta.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Edward Chilufya. Han är toppskytt för Djurgården, för närvarande på fem mål under hela säsongen. Totalt hittade han nätet i två av deras sex senaste matcher. 

Kalmar FF kommer att hoppas att Oliver Berg hittar nätet igen. Han står på nio mål den här säsongen och gjorde mål i fyra av deras sex senaste matcher.