Landskrona BoIS vs Jönköping S. bästa odds och matchtips

Landskrona BoIS drar fördel av hemmaplan när Jönköping S. gästar i Superettan kommande tisdag. Landskrona BoIS befinner sig på plats nummer fem i Superettan med 38 poäng på 24 matcher. Sex poäng bakom dem och på plats nummer åtta hittar vi Jönköping S. som spelat 24 matcher. Två förluster i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Landskrona BoIS. De skulle dock kunna skrälla mot Jönköping S..

Våra tips

Statistik och fakta för Landskrona BoIS vs Jönköping S.

  • Landskrona BoIS har vunnit i sex av de senaste sju matcher hemma;
  • Landskrona släppte in i nio av de senaste elva matcher;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Landskronas senaste två av fyra matcher;
  • Landskrona BoIS nätade i fyra av de senaste sex matcherna.
  • Jönköping S. vann inte de senaste fem matcherna i rad;
  • Jönköping S. vann inte de senaste tre matcherna i rad på bortaplan;
  • Jönköping S. släppte in i tio av de senaste tolv matcher;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Jönköping S senaste fem av sju matcher.

Form: Landskrona BoIS mot Jönköping S.

Landskrona BoIS letar efter mer

Resultaten har varit vad man kan vänta sig av Landskrona BoIS de senaste veckorna. Varken mer eller mindre. De tre senaste matcherna för Landskrona BoIS tog en 1-0 vinst mot Norrby följt av en 2-1 förlust mot Falkenbergs FF och slutligen, i den senaste matchen, blev det en 2-2 mot Trelleborgs FF.

Jönköping S. har problem att hitta bra resultat

Jönköping S. hoppas bryta sin dåliga form i denna matchen. Den första av de tre senaste matcherna för Jönköping S. slutade 0-0 mot IK Brage följt av en 1-1 mot Akropolis IF. Den senaste matchen slutade med en 1-0 förlust mot Norrby. De slog dock nyligen AIK med 3-1 i en vänskapsmatch.

På pappret verkar de två sidorna vara jämnt matchade, men om man ser till de senaste prestationerna så är Landskrona BoIS det bästa valet här till odds 2.20.

Landskrona BoIS vs Jönköping S. Matchhistorik

Det senaste mötet mellan Landskrona BoIS mot Jönköping S. var ett Superettan-möte så sent som 22 maj 2021 och vi såg då Jönköping ta en 3-1-vinst. Landskrona BoIS går in i matchen mot Jönköping S. med 4-0-6 i bagaget från deras senaste tio matcherna i Superettan. Över 2,5 mål var ett vinnande spel sex gånger i de senaste tio matcherna mellan Landskrona BoIS och Jönköping S. Båda lagen gör mål var ett vinnande spel i fem av tio matcher.

Tabellställningar i Superettan

Som framgår av Superettan-ställningen är skillnaden mellan de två lagen sex poäng. Även om Jönköping S. inte kommer att ha någon möjlighet att komma över Landskrona BoIS i närtid, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Landskrona BoIS, som nu är nummer fem med 38 poäng, kommer att göra sitt bästa för att studsa längre bort från sina motståndare. I alla fall kommer matchen på tisdag säkert att vara ett bra tillfälle att satsa på.

Skytteligan

Landskrona BoIS kommer att ställa hoppet till Linus olsson och Robin Elisson Hofsoe som gjort två mål vardera den senaste tiden.

För Jönköping är det Robin Book som gjort flest mål nyligen. Han nätade tre matcher i rad innan han blev mållös senast.