Djurgården vs Varbergs BoIS FC bästa odds och matchtips

Övre halvan mot den undre när Djurgården förbereder sig för att möta Varbergs BoIS FC i Allsvenskan. Djurgården ligger på plats 2 i Allsvenskan med 54 poäng efter att ha spelat 28 matcher. Avståndet till Varbergs BoIS FC är 20 poäng vilket gör att det sistnämnda laget ligger på plats 11 i tabellen efter 28 omgångar. 2 förluster i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Djurgården. De skulle dock kunna skrälla mot Varbergs BoIS FC.

Våra tips

Statistik och fakta för Djurgården vs Varbergs BoIS FC i Allsvenskan

  • Djurgården är obesegrade de senaste 3 matcherna i rad;
  • Djurgården har vunnit i 4 av de senaste 5 matcher hemma;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Djurgårdens senaste 3 av 5 matcher;
  • Djurgården släppte in i 5 av de senaste 7 matcher.
  • Varbergs BoIS FC vann inte de senaste 5 matcherna i rad på bortaplan;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Varbergs BoIS FCs senaste 3 av 5 matcher;
  • Varbergs BoIS FC nätade i 4 av de senaste 6 matcher;
  • Varbergs BoIS FC släppte in i 4 av de senaste 6 matcher.

Form: Djurgården mot Varbergs BoIS FC

Djurgården hoppas kunna utöka poängen

De senaste matcherna har resultaten varit vad man kan förvänta sig av Djurgården som hållit sin nivå. Djurgården ser ut att ta sig an vilken motståndare som helst efter några riktigt bra resultat i de senaste tre matcherna då man också lyckades samlade på sig sju poäng. Segertåget började med vinster med 1-0 och 1-0 mot Örebro respektive Halmstads BK. Vinstsviten stoppades dock sedan av IFK Norrköping, som fick med sig ett 1-1 resultat och lagen fick därmed en poäng vardera den gången.
 

Varbergs BoIS FC flyter med

Det är svårt att hitta något att klaga på när det gäller Varbergs BoIS FC eftersom de håller sin nivå. I de senaste tre matcherna har man besegrat Öster, följt av ett oavgjort resultat mot Elfsborg. Senast förlorade man med 1-0 mot AIK.
 

Det är en match mellan två till synes likvärdiga lag, som båda har varit i liknande form på sistone. Djurgården är fortfarande favorit hos spelbolagen att vinna matchen med odds 1.47.

Djurgården vs Varbergs BoIS FC Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann Djurgården och tog därmed alla 3 poäng efter matchresultatet 3-1. Djurgården går in i matchen mot Varbergs BoIS FC med 3-0-0 i bagaget från deras senaste 10 matcher i Allsvenskan.

Tabellställningar i Allsvenskan

Som framgår av Allsvenskan-tabellen är skillnaden mellan de två lagen 20 poäng. Även om Varbergs BoIS FC inte kommer att ha någon att ta sig förbi Djurgården i tabellen inom en snar framtid, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Djurgården, som nu är nummer 2 med 54 poäng, kommer att göra sitt bästa för att klättra i tabellen. I alla fall kommer matchen på söndag säkert att vara ett bra tillfälle att satsa på.

Skytteligan

Det är svårt att inte titta på Ryan Moon när man letar efter en målskytt. Han verkar ostoppbar och har träffat målet 2 gånger i de senaste 6 matcherna för sitt lag Varbergs BoIS FC. Hans säsongssaldo är 6 mål just nu. 

Med 2 mål på de 6 senaste matcherna för Djurgården är Edward Chilufya spelaren man ska hålla utkik efter eftersom han kommer att sikta på fler mål.