Elche vs Granada bästa odds och matchtips

Elche gör sig redo för striden mot Granada vid Estadio Martinez Valero kommande söndag, en match i omgång 19 av La Liga. Efter 18 spelade matcher är Elche rankade som nummer 17 i La Liga med 15 poäng. Det ger en skillnad på 4 poäng till Granada, som ligger på plats 15 i tabellen med 19 poäng. Även om Granada går in i matchen som underdogs kommer de vara väldigt angelägna att behålla tempo i La Liga.

Våra tips

Statistik och fakta för Elche vs Granada i La Liga

 • Elche har gjort mål i 11 av de senaste 13 matcherna
 • Elche har släppt in i 10 av de senaste 12 matcherna
 • I 3 av de senaste 4 matcherna Elche har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Granada har inte vunnit 11 av 13 av deras senaste bortamatcher
 • Granada har gjort mål i 10 av de senaste 12 matcherna
 • I 5 av de senaste 7 matcherna Granada har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Granada har släppt in i 9 av de senaste 11 matcherna
 • Granada har inte förlorat 5 av 6 av deras senaste matcher
 • I de senaste 6 Elches matcher mot Granada var antalet av mål under 3.5
 • Elche har inte vunnit de senaste 6 matcherna mot Granada i rad
 • Elche har förlorat 5 av de 6 senaste matcherna mot Granada
 • I 5 av de senaste 6 Elches matcher mot Granada var antalet av mål under 2.5
 • Elche har släppt in i de senaste 6 matcherna mot Granada i rad

Form: Elche mot Granada

Elche njuter av en stabil insats

Resultaten har varit vad man kan vänta sig av Elche de senaste veckorna. Varken mer eller mindre. Elche har varit lite ojämna den senaste tiden. De förlorade först mot Valencia med 2-1 innan de vann med 1-0 mot Unionistas de Salamanca. Tyvärr hamnade de åter i blåsväder när de förlorade med 3-2 mot Barcelona.

Granada är svåra att bryta ner

Granada hoppas att deras starka form håller i sig med ytterligare ett bra resultat. Man har vunnit två raka matcher mot Mallorca och Atletico Madrid. Innan dess förlorade man dock mot Atletico Mancha.

Det ser ut som en jämn match, men Granada verkar ändå något bättre med en övergripande form som ser lite bättre ut än Elches.

Elche vs Granada Matchhistorik

Det senaste mötet mellan Elche mot Granada var ett La Liga-möte så sent som 28 februari 2021 och vi såg då Elche ta en 2-1-vinst. Elche går in i matchen mot Granada med 0-1-5 i bagaget från deras senaste 10 matcher i La Liga. I de föregående 6 matcherna mellan Elche och Granada kom över 2,5 mål upp 1 gånger. Båda lagen gör mål var ett bra val 2 gånger i dessa 6 matcher.

Tabellställningar i La Liga

Som framgår av La Liga-ställningen är skillnaden mellan de två lagen 4 poäng. Även om Elche inte kommer att ha en möjlighet att komma över Granada i tabellen någon gång inom kort, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Granada, som nu ligger på 15 med 19 poäng, kommer att göra sitt bästa för att öka avståndet till sina motståndare. Hur som helst kommer matchen på söndag säkert att vara ett bra tillfälle att lägga ett spel på.

Skytteligan

Lucas Boye är den mest profilerade målgöraren för hemmalaget den senaste tiden. Elche kommer säkerligen förlita sig på honom den kommande matchen. Samtidigt kommer Granada ställa hoppet till Jorge Molina att han ska lägga till fler mål till de 5 han gjort de senaste sex matcherna.