Getafe vs Real Madrid bästa odds och matchtips

Övre halvan mot den undre när Real Madrid förbereder sig för att möta Getafe i La Liga. På plats 16 i La Liga ligger just nu Getafe som samlat ihop 15 poäng efter deras 18 spelade matcher. Med 46 poäng befinner sig Real Madrid på plats 1 efter 18 spelade matcher. Getafe ligger tvåsiffrigt efter Real Madrid i tabellen, men att slå ligaledarna i La Liga är fortfarande mycket prestigefyllt.

Våra tips

Statistik och fakta för Getafe vs Real Madrid i La Liga

 • Getafe har inte förlorat 8 av 10 av deras senaste matcher
 • Getafe har inte vunnit 3 av 4 av deras senaste matcher
 • Real Madrid har inte förlorat de senaste 15 matcherna i rad
 • Real Madrid har gjorde mål i de senaste 17 bortamatcherna i rad
 • Real Madrid har vinst 13 av 15 av deras senaste matcher
 • Real Madrid har släppt inte in i 5 av de senaste 6 matcherna
 • Getafe har inte vunnit de senaste 15 matcherna mot Real Madrid i rad
 • Getafe har förlorade 13 av de 15 senaste matcherna mot Real Madrid
 • Getafe har släppt in i 22 av de senaste 24 matcherna mot Real Madrid
 • I 8 av de senaste 9 Getafes hemmamatcher mot Real Madrid var antalet av mål under 3.5
 • I 6 av de senaste 8 Getafes hemmamatcher mot Real Madrid var antalet av mål över 2.5

Form: Getafe mot Real Madrid

Getafe kan verkligen bygga vidare på den senaste vinsten

Det är svårt att hitta något att klaga på när det gäller Getafe eftersom de håller sin nivå. Getafe har varit med om det mesta i sina tre senaste matcher där man också lyckats plocka fyra poäng. Ett möte med Deportivo Alaves slutade oavgjort (1-1) vilket följdes upp med en 5-0-förlust mot Atletico Baleares. I sin senaste match lyckades man dock ta sig tillbaka till det vinnande konceptet när Osasuna besegrades med 1-0.
 

Real Madrid kan verkligen bygga vidare på den senaste vinsten

Real Madrid fortsätter tåga på och sopar för närvarande bort allt motstånd med ytterligare en vinst i förra matchen. Real Madrid kommer till matchen utan att ha förlorat den senaste tiden. Först besegrade man Atletico Madrid, följt av en snöplig oavgjort match mot Cadiz. Senast blev det 2-1 mot Athletic Bilbao.
 

Med dessa resultat och de inte så stabila prestationerna från Getafe är det självklart att satsa på Real Madrid till odds 1.57.

Getafe vs Real Madrid Matchhistorik

Senast lagen möttes fick vi inte se någon vinnare. Lagen delade nämligen poängen i en 0-0-match som spelades 18 april 2021. Getafe har vunnit 0%, medan Real Madrid har vunnit 80% av deras senaste möten i La Liga vilket gör att de senaste resultaten ser ut så här: 0-2-8. 5 gånger i de senaste 10 matcherna mellan Getafe och Real Madrid blev över 2,5 mål ett vinnande spel. Båda lagen hittade nätet 4 gånger i dessa 10 matcher.

Tabellställningar i La Liga

Som framgår av La Liga-ställningen är skillnaden mellan de två lagen 31 poäng. Även om Getafe inte kommer att ha en möjlighet att komma över Real Madrid i tabellen någon gång inom kort, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Real Madrid, som nu ligger på 1 med 46 poäng, kommer att göra sitt bästa för att öka avståndet till sina motståndare. Hur som helst kommer matchen på söndag säkert att vara ett bra tillfälle att lägga ett spel på.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Enes Unal. Han är toppskytt för Getafe, för närvarande på 5 mål under hela säsongen. Totalt hittade han nätet i 1 av deras 6 senaste matcher. 

Real Madrid kommer att hoppas att Karim Benzema hittar nätet igen. Han står på 15 mål den här säsongen och gjorde mål i 4 av deras 6 senaste matcher.