Elche vs Real Valladolid: Bästa oddsen och matchtipsen

I La Liga matchen på Estadio Martinez Valero på lördag ser vi Elche få besök av Real Valladolid.

Längst ner i tabellen har Elche tagit tolv poäng efter 24 omgångar, medan Real Valladolid har samlat ihop 27 poäng. Det placerar den senare på plats 14 i La Liga.

Hemmalaget kan spela avslappnat då man redan är körda i ligan. En viktigare för gästerna som fortfarande kämpar för nytt kontrakt. Det här kan bli en öppen tillställning.

Statistik och fakta för Elche vs Real Valladolid i La Liga

  • Elche har släppt in i 19 av de senaste 21 hemmamatcherna
  • Elche har inte vunnit 12 av sina senaste 14 hemmamatcher
  • Elche har släppt in i 12 av de senaste 14 matcherna
  • Elche har inte vunnit 9 av sina senaste 11 matcher
  • I 3 av de senaste 4 hemmamatcherna Elche har spelat, har båda lagen gjort mål
  • I 22 av Real Valladolids senaste 24 matcher var antalet av mål under 3.5
  • I 13 av Real Valladolids senaste 14 bortamatcher var antalet av mål under 3.5
  • Real Valladolid har förlorade 8 i de senaste 10 borta matcherna, medan gjort mindre än 1.5 mål
  • Real Valladolid har släppt in i 16 av de senaste 18 bortamatcherna
  • Real Valladolid har förlorat 8 av sina senaste 10 bortamatcher

Elche vs Real Valladolid Preview

Elche form

Elche har åkt på några besvikelser i sina tre senaste matcher, då de kördes över av Espanyol i en 0-1-förlust. Real Betis visade sig även dom för svåra när de vann med 2-3, innan Elche kunde slå tillbaka senast i en 0-1-vinst mot Mallorca. Elche tog tre poäng från sina senaste fem möten med lag från noll, målade fyra och släppte in åtta mål. Elche löste endast en seger av sex försök så här långt på Estadio Martinez Valero i La Liga. De kryssade en och förlorade fyra av dessa möten där de gjorde sju och släppte in nio mål.

Real Valladolid form

Real Valladolid åkte på några besvikelser i sina tre senaste matcher, då de blev överkörda av Real Betis i en 2-1-förlust. Celta Vigo blev även dom för svåra i en fajt som slutade 3-0, nu senast lyckades Real Valladolid slå tillbaka i en 2-1-seger mot Espanyol. Real Valladolid noterade 13 poäng efter fyra vinster från sina sex matcher mot lag bland de sex nedersta. De gjorde åtta mål, men släppte in fem. Real Valladolid har bara en ynka seger från sina sex senaste bortamatcher i La Liga. Man spelade oavgjort i noll och förlorade fem, släppte in tolv mål och gjorde två.

Elche vs Real Valladolid H2H

Senast lagen mötte varandra gick Real Valladolid av planen som 2-1-segrare. Ingen tvekan om att de planerar göra en liknande bedrift kommande lördag. Att välja en vinnare baserat på H2H är lite av ett lotteri, men spelaren med ett skarpt öga för skrällar kan ta ett skott här. Elche tog två wins i sina senaste tio matcher mot Real Valladolid. De sistnämnda lyckades ta två vinster i dessa fem möten mot den kommande motståndaren. Spelbolagens högsta odds för ett oavgjort resultat ligger på 3.20. Elche har inte vunnit en enda av de 5 senaste matcherna mot Real Valladolid. I de 4 senaste mötena mellan Elche och Real Valladolid i La Liga löste båda lagen minst ett mål. I de senaste fem matcherna mellan Elche och Real Valladolid hittade båda nät i fyra gånger. Bästa odds på att båda lagen gör mål här igen finns hos spelbolagen till 1.80.

Över 2.5 mål blev vinnare tre gånger av de senaste fem matcherna mellan lagen. Elche gjorde ett snitt på 1.2 mål, medan Real Valladolid snittade 1.4 mål. Båda lagen göra mål gick in fyra gånger. Över 2.5 mål gjordes i fyra av Elche’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 0.8 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i fyra av de senaste tio matcherna som Real Valladolid spelade runt om i alla tävlingar den här säsongen. De gjorde 0.5 mål i snitt under den här tiden.

Tabellställningar i La Liga

Elche tog samtliga tre poäng två gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade ett och åkte på sju förluster under den här perioden. Real Valladolid vann två av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort noll och förlorade åtta. Elche har god tro om att hamna i målprotokollet på Estadio Martinez Valero eftersom Real Valladolid endast lyckats hålla nollan ett gånger i sina 10 senaste bortamatcher. Värdarna klarade i sin tur av ett clean sheets i de 10 senaste på hemmaplan.

Senaste lagnyheter

Elche gjorde första målet i fem matcher av de senaste tio på hemmaplan. Överraskande nog har Real Valladolid endast gjort första målet i två av de senaste tio matcherna på bortaplan. Real Valladolid har gjort mål i 4 raka ligamatcher mot Elche.

Pere Milla är den mest profilerade målgöraren för hemmalaget den senaste tiden. Elche kommer säkerligen förlita sig på honom den kommande matchen. Samtidigt kommer Real Valladolid ställa hoppet till Cyle Larin att han ska lägga till fler mål till de tre han gjort de senaste sex matcherna.

Elche kan sakna upp till tre spelare till deras kommande match kommande lördag.

Alex Collado, Josan och John Nwankwo finns bland de tre spelarna som saknas för Elche kommande lördag.

Några av de två som kommer att befinna sig på sidlinjen är Sergio Escudero och Anuar.