Elche vs Valencia: Bästa oddsen och matchtipsen

Elche möter Valencia på Estadio Martinez Valero på lördag i La Liga. Elche är placerade på plats 14 i La Liga med 32 poäng efter 28 spelade omgångar. Valencia ligger på plats 9 i tabellen med 37 poäng efter 28 spelade matcher. Även om Valencia går in i matchen som underdogs kommer de vara väldigt angelägna att behålla tempo i La Liga.

Våra tips

Statistik och fakta för Elche vs Valencia i La Liga

 • I de senaste 4 hemmamatcherna i rad Elche har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Elche har gjort mål i 9 av de senaste 11 matcherna
 • Elche har släppt in i 9 av de senaste 11 matcherna
 • Valencia har gjort mål i 19 av de senaste 21 matcherna
 • Valencia har inte förlorat 7 av 9 av deras senaste matcher
 • Valencia har inte vunnit 4 av 5 av deras senaste bortamatcher
 • Valencia har vunnit 3 av 4 av deras senaste matcher
 • I 6 av de senaste 7 av Elches matcher mot Valencia var antalet mål över 2.5
 • Elche har släppt in i de senaste 7 matcherna mot Valencia i rad
 • Elche har förlorat 5 av de 6 senaste matcherna mot Valencia
 • I 5 av de senaste 7 matcherna Elche har spelat mot Valencia har båda lagen gjort mål
 • Elche har inte vunnit 5 av de 6 senaste matcherna mot Valencia

Form: Elche mot Valencia

Elche är inne i ett bra flow

Det är svårt att hitta något att klaga på när det gäller Elche eftersom de håller sin nivå. Elche har åkt på flera besvikelser den senaste tiden. Först blev de överkörda av Levante i en match som slutade 3-0.Barcelona blev också för svåra och tog hem vinsten med 2-1, innan Elche lyckades bryta trenden och i sin senaste match tog hem en vinst med 1-0 mot Granada.

Valencia är svåra att bryta ner

Valencia hoppas att den goda formen håller i sig. Valencia ser ut att ta sig an vilken motståndare som helst efter några riktigt bra resultat i de senaste tre matcherna då man också lyckades samlade på sig sju poäng. Segertåget började med vinster med 1-0 och 3-1 mot Athletic Bilbao respektive Granada. Vinstsviten stoppades dock sedan av Getafe, som fick med sig ett 0-0-resultat och lagen fick därmed en poäng vardera den gången.

Det ser ut som en jämn match, men Valencia verkar ändå något bättre med en övergripande form som ser lite bättre ut än Elches.

Elche vs Valencia Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann Valencia och tog därmed alla 3 poäng efter matchresultatet 2-1. Elche går in i matchen mot Valencia med 2-0-5 i bagaget från deras senaste 10 matcher i La Liga. I den föregående 7 matcher mellan Elche och Valencia kom över 2,5 mål upp 6 gånger. Båda lagen gör mål var ett bra val 5 gånger i dessa 7 matcher.

Tabellställningar i La Liga

Som framgår av La Liga-ställningen är skillnaden mellan de två lagen 5 poäng. Även om Elche inte kommer att ha en möjlighet att komma över Valencia i tabellen någon gång inom kort, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Valencia, som nu ligger på 9 med 37 poäng, kommer att göra sitt bästa för att öka avståndet till sina motståndare. Hur som helst kommer matchen kommande lördag säkert att vara ett bra tillfälle att lägga ett spel på.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Lucas Boye. Han är toppskytt för Elche, för närvarande på 7 mål under hela säsongen. Han har dock inte hittat nätet den senaste tiden.

Valencia kommer att hoppas att Goncalo Guedes hittar nätet igen. Han står på 10 mål den här säsongen och gjorde mål i 3 av deras 6 senaste matcher.