Europadubbeln: Backa Spurs och Rangers ikväll

Antonio Conte gör sin första match som Tottenham-coach ikväll och kommer vilja sparka igång sin ämbetstid med tre poäng när Londonklubben möter Vitesse Arnhem i Europa Conference League.

Nuno Esprito Santos fick tidigare i veckan sparken efter en serie dåliga resultat. Spiken i kistan blev en förnedrande förlust med 3–0 mot Manchester United på Twickenham i helgen – en match där vårt utvalda tips gick in.

Spurs förlorade med 1–0 i det inledande mötet mot Vitesse men detta var till stor del på grund av att Nuno underskattade motståndarna och valde att vila sina bästa spelare. Conte lär inte göra samma misstag som sin föregångare, bli därför inte förvånad om ni ser både Kane och Son-Heung Min i startelvan ikväll.

För kupongens andra spel beger vi oss till Köpenhamn där Bröndby IF tar emot Glasgow Rangers i Europa League. Danskarna är obesegrade på sju raka i Superliga men har inte haft samma framgångar i Europa League där man fortfarande är mål- och poänglösa efter tre spelade gruppspelsmatcher.

Rangers har börjat hitta formen under Steven Gerrard och jag ser inget annat utfall ikväll än en upprepning av det första mötet vilket slutade 2-0 till skottarna.

Dubbeln

  • Tottenham vinner med noll insläppta mål
  • Rangers och under 3.5 mål

@4.79