Watford vs Leeds: Bästa oddsen och matchtipsen

Watford drar fördel av hemmaplan när Leeds gästar i Premier League kommande lördag. Som nummer 18 har Watford lyckats skrapa ihop 22 poäng efter 30 spelade matcher. Med 30 poäng har Leeds efter 30 matcher placerat sig på plats plats 16 i Premier League. 4 förluster i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Watford. De skulle dock kunna skrälla mot Leeds.

Våra tips

Statistik och fakta för Watford vs Leeds i Premier League

  • Watford har förlorat 12 av 14 av deras senaste hemmamatcher
  • Watford har inte vunnit 16 av 18 av deras senaste matcher
  • Watford har släppt in i 6 av de senaste 8 matcherna
  • Leeds United har släppt in i de senaste 17 matcherna i rad
  • Leeds United har inte vunnit 8 av 10 av deras senaste matcher

 

Form: Watford mot Leeds

Watford hoppas få stopp på lidandet

Watford hoppas bryta sin dåliga form i denna matchen. Watford har varit lite ojämna den senaste tiden. De förlorade först mot Wolves med 4-0 innan de vann med 2-1 mot Southampton. Tyvärr hamnade de åter i blåsväder när de förlorade med 2-0 mot Liverpool.

Leeds hoppas kunna utöka poängen.

Resultaten har varit vad man kan vänta sig av Leeds de senaste veckorna. Varken mer eller mindre. Leeds ser ut att ta sig an vilken motståndare som helst efter några riktigt bra resultat i de senaste tre matcherna då man också lyckades samlade på sig sju poäng. Segertåget började med vinster med 2-1 och 2-3 mot Norwich respektive Wolves. Vinstsviten stoppades dock sedan av Southampton, som fick med sig ett 1-1-resultat och lagen fick därmed en poäng vardera den gången.

Det ser ut som en jämn match, men Leeds verkar ändå något bättre med en övergripande form som ser lite bättre ut än Watfords.

Watford vs Leeds Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann Leeds och tog därmed alla 3 poäng efter matchresultatet 1-0. Watford går in i matchen mot Leeds med 0-0-2 i bagaget från deras senaste 10 matcher i Premier League.

Tabellställningar i Premier League

Som framgår av Premier League-ställningen är skillnaden mellan de två lagen åtta poäng. Även om Watford inte kommer att ha en möjlighet att komma över Leeds i tabellen någon gång inom kort, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Leeds, som nu ligger på 16 med 30 poäng, kommer att göra sitt bästa för att öka avståndet till sina motståndare. Hur som helst kommer matchen på lördag säkert att vara ett bra tillfälle att lägga ett spel på.

Skytteligan

Det är svårt att inte titta på Rodrigo när man letar efter en målskytt. Han verkar ostoppbar och har träffat målet två gånger i de senaste sex matcherna för sitt lag Leeds.

Med tre mål de senaste sex matcherna för Watford är Juan Hernandez spelaren man ska hålla utkik efter eftersom han kommer att sikta på att göra fler mål.