Everton vs Nottingham Forest: Bästa oddsen och matchtipsen

Everton vs Nottingham Forest Statistik

  • Everton har inte vunnit de senaste 13 matcherna i rad i Premier League
  • Everton har inte vunnit de senaste 10 matcherna i rad
  • I 12 av Evertons senaste 14 matcher var antalet av mål under 3.5
  • I de senaste 4 hemmamatcherna i rad Everton har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Everton har gjort mål i 13 av de senaste 15 hemmamatcherna
  • Nottingham Forest har inte vunnit 23 av sina senaste 25 bortamatcher i Premier League
  • Nottingham Forest har släppt in i 23 av de senaste 25 matcherna
  • Nottingham Forest har släppt in i 23 av de senaste 25 bortamatcherna i Premier League
  • Nottingham Forest har släppt in i 21 av de senaste 23 matcherna i Premier League
  • Nottingham Forest har inte vunnit 12 av sina senaste 14 bortamatcher

Everton vs Nottingham Forest H2H

Senast lagen mötte varandra gick Everton av planen som 0-1-segrare. Ingen tvekan om att de planerar göra en liknande bedrift kommande söndag. Everton går in i matchen mot Nottingham Forest med 1-2-0 i ryggen från deras senaste tre möten. En win-rate på 33% är kanske värt att ha i åtanke innan du placerar ett spel, beroende på din strategi. Everton lyckades göra minst ett mål i sina 4 senaste möten i Premier League mot Nottingham Forest. Båda lagen gjorde mål två gånger i de senaste tre matcherna mellan Everton och Nottingham Forest.

Över 2.5 mål blev vinnare ett gång av de senaste tre matcherna mellan lagen. Everton gjorde ett snitt på 1.33 mål, medan Nottingham Forest snittade ett mål. Båda lagen göra mål gick in två gånger. Över 2.5 mål gjordes i fyra av Everton’s tio senaste matcher i alla tävlingar. De gjorde ett snitt på 0.8 mål under den här perioden. Det blev över 2.5 mål i fyra av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.2 mål under den här perioden.

Everton vs Nottingham Forest Preview

Everton form

Everton har varit med om allt i sina tre senaste matcher. De delade först på poängen efter 1-1 mot Newcastle United, innan det blev det seger med 1-0 mot Burnley. Tyvärr följdes det upp av en 6-0-torsk mot Chelsea. Everton tog 13 poäng från sina senaste sex möten med lag från fyra, målade tio och släppte in fem mål. Everton löste endast en seger av sex försök så här långt på Goodison Park i Premier League. De kryssade tre och förlorade två av dessa möten där de gjorde sex och släppte in nio mål.

Nottingham Forest form

Det har varit blandade resultat för Nottingham Forest i de tre senaste matcherna, då de först slog Fulham med 3-1. Det följdes upp med en svag 3-1-förlust mot Tottenham Hotspur och nu senast mot Wolverhampton Wanderers blev det 2-2. Nottingham Forest tjänade sju poäng från sina sju matcher mot lag från botten sex i Premier League. De gjorde nio mål i matcherna, och släppte till tio på vägen till ett vinster. Nottingham Forest tog sig igenom sina sex senaste bortamatcher i Premier League utan seger. Det blev två oavgjord och fyra förluster, med 13 insläppta och sju mål framåt.

Nuvarande tabellen i Premier League

Everton tog samtliga tre poäng tre gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade fyra och åkte på tre förluster under den här perioden. Nottingham Forest vann två av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort fyra och förlorade fyra. Everton känner sig nog optimistiska till att göra mål på söndag mot Nottingham Forest som bara lyckats hålla nollan en gång i de 10 senaste bortamatcherna. Värdarna kämpade i sin tur till sig fyra hållna nollor i sina 10 senaste på hemmaplan.

Senaste lagnyheter

Överraskande nog har Everton bara gjort första målet i tre matcher av de senaste tio matcherna. Överraskande nog har Nottingham Forest endast gjort det första målet i tre av de senaste tio matcherna. Båda lagen har gjort mål i 5 raka Nottingham Forest-matcher. Everton har gjort mål i 4 raka ligamatcher mot Nottingham Forest.

Det har varit en underbar säsong för Chris Wood så här långt med tolv mål totalt i samtliga tävlingar. På de sex senaste matcherna har han gjort fyra mål och det råder ingen tvekan att Nottingham Forest vill att den formen ska hålla i mot Everton kommande söndag.

Everton kan ha upp till sex spelare på skadelistan inför deras hemmamatch mot Nottingham Forest den på söndag. Dominic Calvert-Lewin kan ta en dag ledigt från Evertons trupp medan han väntar på att avstängningen ska löpa ut.

Ben Godfrey, Abdoulaye Doucoure, Arnaut Danjuma, Andre Gomes och Dele Alli finns bland de fem spelarna som saknas för Everton på söndag.

Några av de två som kommer att befinna sig på sidlinjen är Gonzalo Montiel och Chris Wood.