Falkenbergs FF vs Akropolis IF bästa odds och match tips

Falkenbergs FF är favorittippade att vinna på lördag mot Akropolis IF Superettan. I nuvarande form verkar både en hemmaseger och BLGM vara ett okej val. Falkenbergs FF rankas som nummer 15 i tabellen med 18 poäng efter 18 matcher. Med 18 omgångar bakom sig har Akropolis IF samlat 20 poäng och ligger på plats nummer 12 i Superettan. Falkenbergs FF går in i matchen på lördag i hopp om att minska gapet i Superettan-tabellen till motståndarna Akropolis IF.

Våra tips

Statistik och fakta för Falkenbergs FF VS. Akropolis IF.

  • Falkenbergs FF är obesegrade de senaste 3 matcherna i rad hemma;
  • Falkenbergs FF släppte in i de senaste 18 av 20 matcher;
  • Falkenbergs FF nätade i de senaste 9 av 11 matcher;
  • Båda lagen gjorde mål i Falkenbergs FFs senaste 8 av 10 matcher.
  • Akropolis IF är obesegrade de senaste 3 matcherna i rad på bortaplan;
  • Akropolis IF släppte in i de senaste 7 av 9 matcher;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Akropolis IFs senaste 3 av 5 matcher;
  • Akropolis IF nätade i de senaste 4 av 6 matcher.

Form: Falkenbergs FF mot Akropolis IF

Falkenbergs FF håller målet i sikte.

Resultaten har varit vad man väntat sig för Falkenbergs FF de senaste veckorna. I de tre senaste landskamperna för Falkenbergs FF gick det så här: den första förlorade de 3-1 till Vasalunds IF och sen blev det 1-0 vinst mot Trelleborgs FF. Den senaste matchen blev 3-1 vinst mot Västerås SK.

Akropolis IF fortsätter att plocka poäng.

Akropolis IF hoppas fortsätta deras starka form med ytterligare ett bra resultat. I de tre senaste matcherna för Akropolis IF tog de en 3-2 vinst mot Västerås SK och sen blev det 3-0 förlust mot Helsingborg. Den senaste matchen var 1-0 vinst mot Norrby.

Det ser ut som en jämn match, men Akropolis IF verkar ändå något bättre med en övergripande form som ser lite bättre ut än Falkenbergs FFs.

Falkenbergs FF VS. Akropolis IF Matchhistorik

Det senaste mötet mellan Falkenbergs FF mot Akropolis IF var ett Superettan möte så sent som 29 Maj 2021 och vi såg Falkenbergs FF få till en 1-0 seger. Falkenbergs FF går in i matchen mot Akropolis IF med 0-0-1 i bagaget.

Tabellställningar i Superettan

Enligt Superettan tabellen är skillnaden mellan de två lagen för närvarande bara 2 poäng. Detta innebär att denna omgångs 19 match kommer att vara viktig för båda lagen och deras position i tabellen. Falkenbergs FF kommer att ha en möjlighet att komma ikapp Akropolis IF som för närvarande ligger på plats nummer 12 med 20 poäng i den kommande matchen på lördag. Besökarna kommer dock säkert att försöka ta poäng åt sig och utöka avståndet i tabellen.

Skytteligan

Det är svårt att inte titta på Marcus Burman när man letar efter en målskytt. Han verkar ostoppbar och har träffat målet 3 gånger i de senaste 6 matcherna för sitt lag Akropolis IF. Hans säsongssaldo är 5 mål just nu.

Med 4 mål på de 6 senaste matcherna för Falkenbergs FF är Kwame Kizito spelaren man ska hålla utkik efter eftersom han kommer att sikta på fler mål.