IK Brage vs Landskrona BoIS bästa odds och match tips

IK Brage verkar vara på en riktigt bra plats innan de tar emot Landskrona BoIS i omgång 19 av Superettan. IK Brage ligger på plats nummer 13 i Superettan med 18 poäng efter att ha spelat 18 matcher. Skillnaden mot Landskrona BoIS är 13 poäng vilket gör att det sistnämnda laget ligger på plats nummer 3 i tabellen efter 18 omgångar. Det är toppen mot botten och Landskrona BoIS bör visa sig vara för starka för IK Brage.

Våra tips

Statistik och fakta för IK Brage VS. Landskrona BoIS.

  • IK Brage vann inte de senaste 3 matcherna i rad;
  • IK Brage nätade i de senaste 12 av 14 matcher;
  • IK Brage släppte in i de senaste 11 av 13 matcher;
  • Totalt antal mål var ÖVER 3.5 i IK Brages senaste 3 av 5 matcher.
  • Landskrona BoIS har förlorat de senaste 3 matcherna i rad på bortaplan;
  • Landskrona BoIS har förlorat i de senaste 4 av 5 matcher;
  • Landskrona BoIS nätade i de senaste 16 av 18 matcher;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Landskrona BoIS senaste 4 av 6 matcher.

Form: IK Brage mot Landskrona BoIS

IK Brage hoppas på en nystart.

IK Brage går in i matchen med några dåliga resultat bakom sig. I de tre senaste matcherna för IK Brage slutade de 1-1 mot Örgryte och sen blev det 3-3 mot Västerås SK. Den senaste matchen var 2-1 förlust mot AFC Eskilstuna.

Landskrona BoIS hoppas också på en nystart.

Landskrona BoIS tar sig an denna matchen med några dåliga resultat bakom sig. I de tre senaste matcherna för Landskrona BoIS tog de en 1-0 vinst mot Västerås SK och sen blev det 2-0 förlust mot IFK Värnamo. Den senaste matchen var 1-0 förlust mot Helsingborg.

I en match mellan två till synes jämlika lag, med båda i samma form, ser det ut som en match som kan gå hur som helst. Ett oavgjort resultat skulle därför kunna vara ett bra val.

IK Brage VS. Landskrona BoIS Matchhistorik

Senast dessa landslag ställde upp mot varandra var 12 Juni 2021, och IK Brage kom därifrån med en 2-1 seger. IK Brage har vunnit 60% procent, medan Landskrona BoIS har vunnit 40% procent av deras senaste möten i Superettan vilket gör att de senaste resultaten ser ut så här: 6-0-4. I den föregående 10 matcher mellan IK Brage och Landskrona BoIS kom över 2,5 mål upp 8 gånger. Båda lagen gör mål var ett bra val 8 gånger i dessa 10 matcher.

Tabellställningar i Superettan

Som framgår av Superettan-ställningen är skillnaden mellan de två lagen 13 poäng. Även om IK Brage inte kommer att ha en möjlighet att komma över Landskrona BoIS någon gång inom kort, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Landskrona BoIS, som nu ligger på 3 med 31 poäng, kommer att göra sitt bästa för att studsa längre bort från sina motståndare. Hur som helst kommer matchen på lördag säkert att vara ett bra tillfälle att lägga ett spel på.

Skytteligan

Det är svårt att inte titta på Kevin Jensen när man letar efter en målskytt. Han verkar ostoppbar och har träffat målet 4 gånger i de senaste 6 matcherna för sitt lag Landskrona BoIS. Hans säsongssaldo är 5 mål just nu.

Med 5 mål på de 6 senaste matcherna för IK Brage är Leonard Pllana spelaren man ska hålla utkik efter eftersom han kommer att sikta på fler mål.