Falkenbergs FF vs Landskrona BoIS bästa odds och matchtips

Falkenbergs FF har fördelen av spel på hemmaplan när besökarna Landskrona BoIS gästar i Superettan på onsdag. Som nummer 16 har Falkenbergs FF lyckats skrapa ihop 20 poäng efter 22 matcher. Med 37 poäng har Landskrona BoIS efter 22 omgångar placerat sig på plats nummer fyra i Superettan. Två förluster på de senaste sex senaste matcherna har satt rejäl press på Falkenbergs FF. Det skulle vara en riktig skräll om de kan besegra Landskrona BoIS.

Våra tips

Statistik och fakta för Falkenbergs FF VS. Landskrona BoIS

  • Falkenbergs FF står utan vinst de senaste fyra matcherna;
  • Falkenbergs FF släppte in mål bakåt i 18 av de senaste 20 matcherna;
  • Falkenbergs FF nätade i sju av de senaste nio matcherna;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i två av Falkenbergs FFs senaste fyra matcher.
  • Landskrona BoIS har förlorat sina senaste fem matcher på bortaplan;
  • Landskrona BoIS har förlorat fem av de senaste sex matcherna på bortaplan;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Landskrona BoISs senaste sex av åtta matcher;
  • Totalt antal mål var UNDER 2.5 i Landskrona BoISs senaste fem av sju matcher.

Form: Falkenbergs FF mot Landskrona BoIS

Falkenbergs FF håller målet i sikte

De senaste matcherna har Falkenbers FF presterat ungefär som man förväntar sig av dem. Bara en poäng skiljer Falkenbergs FF från att ha gått poänglösa från de senaste tre matcherna. De förlorade senast mot Jönköping S. med 2-1 och upprepade samma resultat mot Östers IF. I sin senaste match plockade de en poäng efter 0-0 mot GAIS.

Landskrona BoIS hoppas kunna utöka poängen

Det är svårt att sätta fingret på resultaten för Landskrona BoIS eftersom de har mer eller mindre hållit sin nivå. I de tre senaste matcherna för Landskrona BoIS tog en 2-1 vinst mot GAIS och sen blev det 1-0 förlust mot GIF Sundsvall. Den senaste matchen var 1-0 vinst mot Norrby.

I en match mellan två till synes jämlika lag, med likvärdig form, ser det ut som att matchen kan gå hur som helst. Ett oavgjort resultat skulle därför kunna vara ett bra val.

Falkenbergs FF VS. Landskrona BoIS Matchhistorik

I det senaste mötet mellan dessa två lagen, kom Falkenbergs FF därifrån med 3 poäng i en 2-1 seger. Falkenbergs FF tar sig an Landskrona BoIS med 5-1-4 i bagaget från deras senaste matcher i Superettan. I deras tio senaste möten lagen emellan blev det över 2,5 mål i åtta av matcherna. Att båda lagen gör mål var ett bra val sex gånger i dessa tio möten.

Tabellställningar i Superettan

Som framgår av Superettan-ställningen är skillnaden mellan de två lagen 17 poäng. Även om Falkenbergs FF inte kommer att ha en möjlighet att komma över Landskrona BoIS i jakten på ligatiteln någon gång inom kort, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Landskrona BoIS, som nu ligger på en fjärdeplats med 37 poäng, kommer att göra sitt bästa för att jaga en pallplacering. Hur som helst kommer matchen på onsdag säkert att vara ett bra tillfälle att lägga ett spel på.

Skytteligan

Det går trögt med målskyttet just nu för Landskrona BoIS. Deras bästa målskytt är Kevin Jensen med fem gjorda mål denna säsong, men har inte lyckats träffa rätt mer än en gång under de senaste sex matcherna.  

Med tre mål på de sex senaste matcherna för Falkenbergs FF är Kwame Kizito spelaren man ska hålla utkik efter eftersom hans målform verkar otroligt bra.