Halmstads BK vs Sirius bästa odds och match tips

Vi tror at vi kommer att tita på ytterligare en jämn match på måndag. Med båda lagen placerade i mitten av tabellen har Halmstads BK och Sirius en chans att vinna mark på sin kommande motståndare i Allsvenskan. Rankad på plats nummer 12 i Allsvenskan har Halmstads BK samlat 20 poäng i 19 matcher. Med 26 poäng befinner Sirius sig som nummer 9 efter 19 matcher. Halmstads BK är omskakade efter raka nederlag i Allsvenskan. Deras kommande möte med Sirius ger dem dock en möjlighet att återvända till vinnarspåret.

Våra tips

Statistik och fakta för Halmstads BK VS. Sirius.

  • Halmstads BK har förlorat de senaste 3 matcherna i rad;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Halmstads BKs senaste 14 av 16 matcher;
  • Halmstads BK släppte in i 7 av de senaste 9 matcher;
  • Halmstads BK nätade i 5 av de senaste 7 matcher.
  • Sirius är obesegrade de senaste 3 matcherna i rad på bortaplan;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Sirius senaste 5 av 7 matcher;
  • Sirius nätade i 8 av de senaste 10 matcher;
  • Sirius släppte in i 4 av de senaste 6 matcher.

Form: Halmstads BK mot Sirius

Halmstads BK hoppas stoppa lidandet.

Halmstads BK hoppas bryta sin dåliga form i denna match. I de tre senaste matcherna för Halmstads BK förlorade de 1-0 till Varbergs BoIS FC och sen blev det 2-0 förlust mot IFK Göteborg. Den senaste matchen var 1-0 förlust mot Kalmar FF.

Sirius fortsätter plocka poäng.

Sirius hoppas fortsätta deras starka form med ytterligare ett bra resultat. I de tre senaste matcherna för Sirius tog de en 1-0 vinst mot Östersund och sen blev det 2-1 vinst mot Degerfors. Den senaste matchen var 4-2 förlust mot IFK Norrköping.

Halmstads BK är bookmakarnas favorit, och i nuvarande form verkar det vara ett bra val att satsa på hemmalaget till odds 2.14.

Halmstads BK VS. Sirius Matchhistorik

I senaste mötet mellan Halmstads BK och Sirius var det en tillknäpp tillställning och Halmstads BK lyckades komma hem med en 1-0 seger. Halmstads BK har vunnit 0% procent, medan Sirius har vunnit 100% procents av deras senaste möten i Allsvenskan vilket gör att de senaste resultaten ser ut så här: 0-0-3.

Tabellställningar i Allsvenskan

Som framgår av Allsvenskan-ställningen är skillnaden mellan de två lagen 6 poäng. Även om Halmstads BK inte kommer att ha en möjlighet att komma över Sirius någon gång inom kort, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Sirius, som nu ligger på 9 med 26 poäng, kommer att göra sitt bästa för att studsa längre bort från sina motståndare. Hur som helst kommer matchen kommande måndag säkert att vara ett bra tillfälle att lägga ett spel på.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Marcus Antonsson. Han är toppskytt för Halmstads BK, för närvarande på 5 mål under hela säsongen.

Sirius kommer att hoppas att Christian Kouakou hittar nätet igen. Han står på 9 mål i alla tävlingar den här säsongen och gjorde mål i 3 av deras 6 senaste matcher.