Falkenbergs FF vs Trelleborgs FF bästa odds och match tips

Falkenbergs FF tar sig an Trelleborgs FF för en spännande match i Superettan på söndag. Falkenbergs FF ligger på plats nummer 16 i Superettan med 12 poäng efter att ha spelat 16 matcher. Skillnaden mot Trelleborgs FF är 17 poäng vilket gör att det sistnämnda laget ligger på plats nummer 5 i tabellen efter 16 omgångar. Resultaten har varit under par för Falkenbergs FF medan Trelleborgs FF jobbar över förväntan för säsongen. kommande söndag kommer de förstnämnda att vara angelägna om att visa sin potential.

Våra tips

Statistik och fakta för Falkenbergs FF VS. Trelleborgs FF.

  • Falkenbergs FF vann inte de senaste 7 matcherna i rad;
  • Falkenbergs FF vann inte de senaste 3 matcherna i rad hemma;
  • Falkenbergs FF släppte in i de senaste 14 matcherna i rad;
  • Totalt antal mål var ÖVER 3.5 i Falkenbergs FFs senaste 3 av 5 matcher.
  • Trelleborgs FF obesegrade de senaste 4 matcherna i rad;
  • Trelleborgs FF nätade i de senaste 26 av 28 matcher;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Trelleborgs FFs senaste 6 av 8 matcher;
  • Trelleborgs FF har inte släppt in i de senaste 6 av 8 matcher.

Form: Falkenbergs FF mot Trelleborgs FF

Falkenbergs FF har problem att hitta bra resultat.

I de tre senaste landskamperna för Falkenbergs FF gick det så här: den första slutade 1-1 mot Norrby och sen blev det 1-1 mot GIF Sundsvall. Den senaste matchen blev 3-1 förlust mot Vasalunds IF.

Svårslagna Trelleborgs FF.

Trelleborgs FF hoppas att den goda formen håller i sig. I de tre senaste matcherna för Trelleborgs FF tog de en 2-0 vinst mot Helsingborg och följt med 0-0 mot Östers IF och slutligen, i den senaste matchen blev det 1-0 vinst mot GAIS.

De två lagen matchas jämnt av bookmakers, men den nuvarande formen gör att Trelleborgs FF är vårt val för en seger.

Falkenbergs FF VS. Trelleborgs FF Matchhistorik

I senaste mötet mellan Falkenbergs FF och Trelleborgs FF, lyckades den förstnämnda med en knapp 2-1 seger. Falkenbergs FF går in i matchen mot Trelleborgs FF med 3-3-4 i bagaget från deras senaste 10 matcher i Superettan. De senaste matcherna mellan Falkenbergs FF och Trelleborgs FF har i stort sett varit mycket jämna möten.

Tabellställningar i Superettan

Som framgår av Superettan-ställningen är skillnaden mellan de två lagen 17 poäng. Även om Falkenbergs FF inte kommer att ha en möjlighet att komma över Trelleborgs FF i ligatiteln någon gång inom kort, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Trelleborgs FF som nu ligger på 5 med 29 poäng, kommer att göra sitt bästa för att studsa längre bort från sina motståndare. Hur som helst kommer matchen på söndag säkert att vara ett bra tillfälle att lägga ett spel på.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Adam Bergmark Wiberg. Han är toppskytt för Falkenbergs FF, för närvarande på 4 mål under hela säsongen. Totalt hittade han nätet i 2 av deras 6 senaste matcher.

Trelleborgs FF kommer att hoppas att Petar Petrovic hittar nätet igen. Han står på 5 mål i alla tävlingar den här säsongen och gjorde mål i 2 av deras 6 senaste matcher.