Örebro vs Sirius bästa odds och match tips

Örebro är starkt favorittippade att vinna kommande söndag mot Sirius i Allsvenskan. I nuvarande form verkar en hemmaseger vara det självklara resultatet i Behrn Arena. Som nummer 14 har Örebro lyckat att skrapa ihop 12 poäng i 15 matcher. Med 16 poäng har Sirius efter 15 möten placerats på plats nummer 13 i Allsvenskan. Det är tuffa tider för både Örebro och Sirius i Allsvenskan. Båda har ögonen riktade mot den kommande matchen för att stärka moralen.

Våra tips

Statistik och fakta för Örebro VS. Sirius.

  • Örebro vann inte de senaste 4 matcherna i rad hemma;
  • Örebro släppte in i de senaste 15 av 17 matcher;
  • Örebro släppte in i de senaste 10 matcherna i rad;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Örebros senaste 3 av 5 matcher.
  • Sirius vann inte de senaste 3 matcherna i rad;
  • Sirius vann inte de senaste 6 matcherna i rad på bortaplan;
  • Sirius släppte in i de senaste 11 av 13 matcher;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Sirius senaste 3 av 5 matcher.

Form: Örebro mot Sirius

Örebro hoppas på en nystart.

Örebro tar sig an denna matchen med några dåliga resultat bakom sig. I de tre senaste landskamperna för Örebro gick det så här: den första tog de en 2-1 vinst mot Sirius och sen blev det 2-2 mot Mjällby. Den senaste matchen blev 1-0 förlust mot Varbergs BoIS FC.

Sirius hoppas få stopp på lidandet.

Stämningen i Sirius då man inte lyckats få med sig en vinst på senare tid. I de tre senaste matcherna för Sirius förlorade de 2-1 till Örebro och sen blev det 0-0 mot Varbergs BoIS FC. Den senaste matchen gav de 1-0 förlust mot AIK.

Det är en match mellan två till synes likvärdiga lag, som båda har varit i liknande form på sistone. Örebro är fortfarande favorit hos spelbolagen att vinna matchen med odds 2.55.

Örebro VS. Sirius Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra, kom Sirius därifrån med 3 poäng och resultatet var 2-1. Örebro tar sig an Sirius med 6-1-2 i bagaget från deras senaste 10 matcher i Allsvenskan. 7 gånger i den senaste 9 matcher mellan Örebro och Sirius blev över 2,5 mål ett vinnande spel.

Tabellställningar i Allsvenskan

Som framgår av Allsvenskan-ställningen är skillnaden mellan de två lagen 4 poäng. Även om Örebro inte kommer att Enligt Allsvenskan tabellen är skillnaden mellan de två lagen för närvarande 4 poäng och 1 plats. Den här omgången 16 kommer säkerligen att påverka båda lagen för resten av kampanjen. Därför kan vi inte vänta på att se Örebro och Sirius slåss om poängen i sin kommande sammandrabbning på söndag.

Skytteligan

Det är sDeniz Hummet har träffat målet regelbundet, och Örebro vill utan tvekan att deras främsta målskytt ska slå till igen. Å andra sidan hoppas Sirius att Christian Kouakou lägger till ytterligare ett mål till sin lista på 6 mål så här långt.