Fiorentina vs Genoa bästa odds och matchtips

Övre halvan mot den undre när Fiorentina förbereder sig för att möta Genoa i Serie A. Som nummer 6 har Fiorentina lyckats skrapa ihop 32 poäng efter 20 spelade matcher. Med 12 poäng har Genoa efter 20 matcher placerat sig på plats plats 19 i Serie A. Fiorentina går in i matchen mot Genoa kommande måndag i hopp om att slå sina motståndare i Serie A.

Våra tips

Statistik och fakta för Fiorentina vs Genoa i Serie A

 • Fiorentina har gjort mål i 22 av de senaste 24 hemmamatcherna
 • Fiorentina har inte förlorat 14 av 16 av deras senaste hemmamatcher
 • I 8 av de senaste 10 matcherna Fiorentina har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Fiorentina har vunnit 6 av 7 av deras senaste hemmamatcher
 • Fiorentina har inte vunnit 3 av 4 av deras senaste matcher
 • Genoa har inte vunnit 22 av 24 av deras senaste matcher
 • Genoa har släppt in i 14 av de senaste 15 bortamatcherna
 • Genoa har förlorat 3 av 4 av deras senaste bortamatcher
 • Fiorentina har inte förlorat de senaste 14 hemmamatcherna mot Genoa i rad
 • I 13 av de senaste 15 av Fiorentinas matcher mot Genoa var antalet mål under 3.5
 • Fiorentina har spelat oavgjort 7 av de 8 senaste hemmamatcherna mot Genoa
 • Fiorentina har inte vunnit 10 av de 12 senaste matcherna mot Genoa
 • I de senaste 3 matcherna i rad Fiorentina har spelat mot Genoa har båda lagen gjort mål

Form: Fiorentina mot Genoa

Fiorentina flyter med

Det är svårt att hitta något att klaga på när det gäller Fiorentina eftersom de håller sin nivå. Fiorentina har varit mediokra i sina senaste tre matcher och har inte lyckats ta hem någon vinst. Mot Verona lyckades de ta hem en poäng i en match som slutade 1-1, tätt följt av en förlust mot Torino med 4-0. Senast lyckades de dock återigen ta hem en poäng i en match som slutade 2-2 mot SSC Napoli.

Genoa njuter av en stabil insats.

De senaste matcherna har resultaten varit vad man kan förvänta sig av Genoa som hållit sin nivå. Det har varit blandade resultat för Genoa den senaste tiden. Först spelade man lika mot Sassuolo följt av en förlust mot Spezia. I senaste matchen blev det förlust mot Milan med 3-1.

Det är en match mellan två till synes likvärdiga lag, som båda har varit i liknande form på sistone. Fiorentina är fortfarande favorit hos spelbolagen att vinna matchen med odds 1.47.

Fiorentina vs Genoa Matchhistorik

I senaste mötet mellan Fiorentina och Genoa lyckades hemmalaget ta en knapp 2-1-vinst. Fiorentina går in i matchen mot Genoa med 2-7-1 i bagaget från deras senaste 10 matcher i Serie A. Över 2,5 mål var ett vinnande spel 4 gånger i de senaste 10 matcher mellan Fiorentina och Genoa. Båda lagen gör mål var ut 6 gånger i dessa 10 matcher.

Tabellställningar i Serie A

Om man tittar på den nuvarande Serie A-ställningen så skiljer Fiorentina och Genoa för närvarande i 20 poäng och 13 placeringar. Fiorentina kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Genoa kommande måndag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Genoa är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Fiorentina och Genoa kommer att sluta.

Skytteligan

Dusan Vlahovic har ett högt målsnitt i de senaste matcherna. Fiorentina kommer ställa hoppet till sin toppmålgörare återigen när de möter Genoa. Gästerna hoppas att Mattia Destro fortsätter fylla på sitt målfacit. Han verkar va i god form med 2 mål på de senaste sex matcherna.