Fiorentina vs Lazio bästa odds och matchtips

Med båda lagen placerade i mitten av tabellen har både Fiorentina och Lazio en chans att vinna mark på sin kommande motståndare i Serie A. Efter 22 spelade matcher är Fiorentina rankade som nummer 7 i Serie A med 36 poäng. Det ger en skillnad på 0 poäng till Lazio, som ligger på plats 8 i tabellen med 36 poäng. Lazio kommer att vara angelägna om att minska gapet till Fiorentina i Serie A tabellen på lördag.

Våra tips

Statistik och fakta för Fiorentina vs Lazio i Serie A

 • Fiorentina har gjort mål i 23 av de senaste 25 hemmamatcherna
 • Fiorentina har inte förlorat 15 av 17 av deras senaste hemmamatcher
 • Fiorentina har vunnit 7 av 8 av deras senaste hemmamatcher
 • Lazio har släppt in i 13 av de senaste 15 bortamatcherna
 • I 4 av de senaste 5 bortamatcherna Lazio har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Lazio har släppt inte in i de senaste 3 matcherna i rad
 • Fiorentina har släppt in i 15 av de senaste 16 matcherna mot Lazio
 • I de senaste 7 av Fiorentinas matcher mot Lazio var antalet mål under 3.5
 • I 5 av de senaste 6 hemmamatcherna Fiorentina har spelat mot Lazio har båda lagen gjort mål
 • Fiorentina har inte vunnit 8 av de 9 senaste matcherna mot Lazio
 • Fiorentina har gjort mål i 11 av de senaste 13 matcherna mot Lazio

Form: Fiorentina mot Lazio

Fiorentina njuter av en stabil insats

Det är svårt att hitta något att klaga på när det gäller Fiorentina eftersom de håller sin nivå. Fiorentina kommer till sin nästa match som obesegrade i deras tre senaste matchen. Trenden började med 2-2 mot SSC Napoli. Efter det besegrade de Genoa med 6-0, och fick sedan dela på poängen i mötet med Cagliari som slutade 1-1.

Lazio på uppgång

Det finns inte mycket at tklaga över för Lazios del eftersom de håller sin nivå. Lazio ser oslagbara ut just nu efter tre raka matcher utan förlust. Det började bra genom att man vann mot Salernitana med 0-3 innan de fick nöja sig med en poäng efter resultatet 0-0 i en oavgjord match mot Udinese. I sin senaste match blev det återigen delad pott, denna gång efter en match som slutade 0-0 och därmed alltså oavgjort mot Atalanta.

I en match mellan två till synes jämlika lag, med båda i samma form, ser det ut som en match som kan gå hur som helst. Ett oavgjort resultat skulle därför kunna vara ett bra val.

Fiorentina vs Lazio Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann Lazio och tog därmed alla 3 poäng efter matchresultatet 1-0. Fiorentina har vunnit 20%, medan Lazio har vunnit 60% av deras senaste möten i Serie A vilket gör att de senaste resultaten ser ut så här: 2-2-6. 5 gånger i den senaste 10 matcher mellan Fiorentina och Lazio blev över 2,5 mål ett vinnande spel.

Tabellställningar i Serie A

Enligt Serie A tabellen har båda lagen fått lika många poäng hittills. Därför kommer denna omgångs 24 match säkerligen att ha en inverkan på båda lagen eftersom de kan gå före med tre poäng från varandra. Det kommer säkert att bli spännande att se Fiorentina och Lazio slåss om poängen i sin kommande match på lördag.

Skytteligan

Det är svårt att inte titta på Ciro Immobile när man letar efter en målskytt. Han verkar ostoppbar och har träffat målet 5 gånger i de senaste 6 matcherna för sitt lag Lazio. Hans säsongssaldo är 17 mål just nu.

Med 3 mål på de 6 senaste matcherna för Fiorentina är Dusan Vlahovic spelaren man ska hålla utkik efter eftersom han kommer att sikta på fler mål.