Salernitana vs Spezia bästa odds och matchtips

Salernitana drar fördel av hemmaplan när Spezia gästar i Serie A på måndag. På plats 20 i Serie A ligger just nu Salernitana som samlat ihop 10 poäng efter deras 22 spelade matcher. Med 25 poäng befinner sig Spezia på plats 14 efter 22 spelade matcher. 5 förluster i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Salernitana. De skulle dock kunna skrälla mot Spezia.

Våra tips

Statistik och fakta för Salernitana vs Spezia i Serie A

  • Salernitana har släppt in i de senaste 16 matcherna i rad
  • Salernitana har förlorat 11 av 13 av deras senaste matcher
  • Salernitana har inte vunnit 14 av 16 av deras senaste matcher
  • Salernitana har inte gjort mål i de senaste 5 hemmamatcherna i rad
  • Spezia har vunnit de senaste 3 matcherna i rad
  • Spezia har gjort mål i de senaste 6 matcherna i rad
  • Spezia har inte förlorat 5 av 6 av deras senaste matcher

 

Form: Salernitana mot Spezia

Salernitana har stora problem

Salernitana hoppas bryta sin dåliga form i denna matchen. Salernitana har sett rätt bleka ut på den senaste tiden, även om det började bra med 2-1 mot Verona. Tyvärr höll inte de positiva resultaten i sig utan man förlorade istället med 3-0 mot Lazio, och lyckades inte heller plocka poäng i en 4-1-förlust mot SSC Napoli.

Spezia fortsätter glänsa

Spezia verkar ha hittat formen nu med ytterligare en vinst förra veckan. Spezia har verkligen njutit av att spela fotboll i sina senaste tre matcher. Det började med en 0-1-vinst mot Genoa. Segertåget fortsatte därefter med en till vinst mot AC Milan med 1-2 innan de i förra matchen besegrade Sampdoria med 1-0.

De två lagen matchas jämnt av bookmakers, men den nuvarande formen gör att Spezia är vårt val för en seger.

Salernitana vs Spezia Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann Spezia och tog därmed alla 3 poäng efter matchresultatet 2-1. Salernitana har vunnit 0%, medan Spezia har vunnit 100% av deras senaste möten i Serie A vilket gör att de senaste resultaten ser ut så här: 0-0-1.

Tabellställningar i Serie A

Som framgår av Serie A-ställningen är skillnaden mellan de två lagen 15 poäng. Även om Salernitana inte kommer att ha en möjlighet att komma över Spezia i tabellen någon gång inom kort, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Spezia, som nu ligger på 14 med 25 poäng, kommer att göra sitt bästa för att öka avståndet till sina motståndare. Hur som helst kommer matchen kommande måndag säkert att vara ett bra tillfälle att lägga ett spel på.

Skytteligan

Trots bara ett enda mål på de senaste sex matcherna är Milan Djuric en av de spelare som förväntas näta för sitt lag. Salernitana hoppas att han gör ytterligare mål i nästa match. Å andra sidan har vi Simone Bastoni som har gjort flest mål de senaste sex matcherna för Spezia. Simone Bastoni har även han bara gjort ett mål den senaste tiden, men förväntas göra minst ett mål för sitt lag i den kommande matchen.