Fiorentina vs Udinese bästa odds och matchtips

Fiorentina verkar vara i god form när de tar emot Udinese i omgång 20 av Serie A. Allt annat än vinst kommer vara en besvikelse. Fiorentina har för närvarande plats 7 i tabellen med 32 poäng efter 19 spelade matcher. Med 19 omgångar bakom sig har Udinese lyckats samla ihop 20 poäng och ligger på plats 14 i Serie A. Fiorentina går in i matchen som favoriter och siktar självklart mot att förlänga sin obesegrade svit i Serie A.

Våra tips

Statistik och fakta för Fiorentina vs Udinese i Serie A

 • Fiorentina har gjorde mål i 22 av de senaste 24 hemmamatcherna
 • Fiorentina har inte förlorat på 14 av 16 av deras senaste hemmamatcher
 • I 7 av de senaste 8 matcherna Fiorentina har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Fiorentina har vinst 6 av 7 av deras senaste hemmamatcher
 • Udinese har släppt in i 17 av de senaste 19 bortamatcherna
 • Udinese har inte vunnit 10 av 12 av deras senaste bortamatcher
 • Fiorentina har vinst de senaste 13 hemmamatcherna mot Udinese i rad
 • Fiorentina har inte förlorat de senaste 13 hemmamatcherna mot Udinese i rad
 • Fiorentina har gjort mål i de senaste 17 hemmamatcherna mot Udinese i rad
 • I 12 av de senaste 14 Fiorentinas hemmamatcher mot Udinese var antalet av mål över 2.5
 • I 11 av de senaste 13 Fiorentinas matcher mot Udinese var antalet av mål under 3.5

Form: Fiorentina mot Udinese

Fiorentina fortsätter att plocka poäng

Fiorentina hoppas att den goda formen håller i sig. Fiorentina ser oslagbara ut just nu efter tre raka matcher utan förlust. Det började bra genom att man vann mot Benevento med 2-1 innan de fick nöja sig med en poäng efter resultatet 2-2 i en oavgjord match mot Sassuolo. I sin senaste match blev det återigen delad pott, denna gång efter en match som slutade 1-1 och därmed alltså oavgjort mot Verona.

Udinese fortsätter trumma på

Udinese hoppas att den goda formen håller i sig. Udinese är obesegrade i de tre senaste matcherna. Först spelade man lika mot Milan följt av två rejäla krossar mot  Crotone och Cagliari som man besegrade med 4-0.

Det är en match mellan två till synes likvärdiga lag, som båda har varit i liknande form på sistone. Fiorentina är fortfarande favorit hos spelbolagen att vinna matchen med odds 1.79.

Fiorentina vs Udinese Matchhistorik

I det senaste mötet mellan dessa två lag, tog Fiorentina med sig 3 poäng därifrån i en 1-0-seger. Fiorentina har vunnit 70% , medan Udinese har vunnit 10% av deras senaste möten i Serie A vilket gör att de senaste resultaten ser ut så här: 7-2-1. Över 2,5 mål var ett vinnande spel 3 gånger i de senaste 10 matcher mellan Fiorentina och Udinese. Båda lagen gör mål var ut 3 gånger i dessa 10 matcher.

Tabellställningar i Serie A

Om man tittar på den nuvarande Serie A-ställningen så skiljer Fiorentina och Udinese för närvarande i 12 poäng och 7 placeringar. Fiorentina kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Udinese på torsdag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Udinese är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Fiorentina och Udinese kommer att sluta.

Skytteligan

Dusan Vlahovic har ett högt målsnitt i de senaste matcherna. Fiorentina kommer ställa hoppet till sin toppmålgörare återigen när de möter Udinese. Gästerna hoppas att Gerard Deulofeu fortsätter fylla på sitt målfacit. Han verkar va i god form med 3 mål på de senaste sex matcherna.