Salernitana vs Venezia bästa odds och matchtips

Salernitana drar fördel av hemmaplan när Venezia gästar i Serie A kommande torsdag. På plats 20 i Serie A ligger just nu Salernitana som samlat ihop 8 poäng efter deras 18 spelade matcher. Med 17 poäng befinner sig Venezia på plats 16 efter 18 spelade matcher. Det är tuffa tider för både Salernitana och Venezia i Serie A. Båda har ögonen riktade mot den kommande matchen för att stärka moralen.

Våra tips

Statistik och fakta för Salernitana vs Venezia i Serie A

  • Salernitana har släppt in i de senaste 12 matcherna i rad
  • Salernitana har inte vunnit 17 av 19 av deras senaste matcher
  • Salernitana har förlorat 10 av 12 av deras senaste matcher
  • Salernitana har inte gjort mål i 8 av de senaste 9 matcherna
  • I de senaste 5 matcherna i rad Venezia har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Venezia har släppt in i 11 av de senaste 13 matcherna
  • Venezia har inte vunnit 6 av 7 av deras senaste matcher
  • Venezia har gjort mål i 8 av de senaste 10 matcherna
  • Venezia har inte förlorat 3 av 4 av deras senaste matcher

 

Form: Salernitana mot Venezia

Det är lite problematiskt för Venezia

Resultaten har varit under all kritik för Salernitana på senare tid och nu behöver man verkligen få med sig något för att vända den negativa trenden. Salernitana har haft det tufft på senaste tiden och de har inte lyckats ta en enda poäng i någon av de senaste tre matcherna. De förlorade först med 4-0 mot Fiorentina, innan Genoa besegrade dem med 1-0. Tredje förlusten i rad var ett faktum efter att även Inter tog hem en seger med 5-0.

Venezia har stora problem

Venezia hoppas bryta sin dåliga form i denna matchen. Det har varit blandade resultat de senaste tre matcherna som började med en 3-1 seger mot Ternana, följt av ett oavgjort resultat mot Sampdoria. Senast blev det en 3-1 förlust mot Lazio.

Det ser ut som en jämn match, men Venezia verkar ändå något bättre med en övergripande form som ser lite bättre ut än Salernitanas.

Salernitana vs Venezia Matchhistorik

Det senaste mötet mellan Salernitana mot Venezia var ett Serie A-möte så sent som 26 oktober 2021 och vi såg då Salernitana ta en 2-1 vinst. Salernitana går in i matchen mot Venezia med 1-0-0 i bagaget från deras senaste 10 matcher i Serie A.

Tabellställningar i Serie A

Som framgår av Serie A-ställningen är skillnaden mellan de två lagen 9 poäng. Även om Salernitana inte kommer att ha en möjlighet att komma över Venezia i tabellen någon gång inom kort, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Venezia, som nu ligger på 16 med 17 poäng, kommer att göra sitt bästa för att öka avståndet till sina motståndare. Hur som helst kommer matchen på torsdag säkert att vara ett bra tillfälle att lägga ett spel på.

Skytteligan

Trots att han bara gjort ett mål på senaste tiden är Federico Bonazzoli en av spelarna från Salernitana som förväntas göra mål snart igen. På samma sätt har Venezia Thomas Henry på listan över 2 mål i denna säsong, men förväntas göra fler mål.