Juventus vs SSC Napoli bästa odds och matchtips

Både Juventus och SSC Napoli satsar på att befästa sin position i tabellen, när de drabbar samman i denna efterlängtade match på på torsdag. På plats 5 i Serie A ligger just nu Juventus som samlat ihop 34 poäng efter deras 19 spelade matcher. Med 39 poäng befinner sig SSC Napoli på plats 3 efter 19 spelade matcher. Juventus går in i matchen som favoriter och siktar självklart mot att förlänga sin obesegrade svit i Serie A.

Våra tips

Statistik och fakta för Juventus vs SSC Napoli i Serie A

 • Juventus har vinst i 8 av 10 av deras senaste hemmamatcher
 • Juventus har släppt inte in i 5 av de senaste 6 matcherna
 • SSC Napoli har gjorde mål i 26 av de senaste 28 bortamatcherna
 • SSC Napoli har inte förlorat 17 av 19 av deras senaste bortamatcher
 • I 4 av de senaste 5 bortamatcherna SSC Napoli har spelat, har båda lagen gjort mål
 • SSC Napoli har släppt in i 9 av de senaste 11 matcherna
 • SSC Napoli har inte vunnit 3 av 4 av deras senaste bortamatcher
 • Juventus har vinst 9 av de 10 senaste hemmamatcherna mot SSC Napoli
 • Juventus har inte förlorat 13 av de 15 senaste hemmamatcherna mot SSC Napoli
 • Juventus har gjort mål i 14 av de senaste 15 hemmamatcherna mot SSC Napoli
 • I 11 av de senaste 13 Juventus matcher mot SSC Napoli var antalet av mål under 3.5
 • I 6 av de senaste 7 matcherna Juventus har spelat mot SSC Napoli har båda lagen gjort mål

Form: Juventus mot SSC Napoli

Juventus är svåra att bryta ner

Juventus verkar ha hittat formen nu med ytterligare en vinst förra veckan. Juventus ser ut att ta sig an vilken motståndare som helst efter ett riktigt bra resultat de senaste tre matcherna då man samlade på sig sju poäng. De spelade först lika med (1-1) mot Venezia, innan de besegrade Bologna med 2-0 och sedan Cagliari med 2-0.

SSC Napoli fortsätter att se bleka ut.

SSC Napoli tar sig an denna matchen med några dåliga resultat bakom sig. Det har blivit varannan förlust och varannan seger för Napoli den senaste tiden. Först förlorade man mot Empoli följt av en vinst mot Milan. Senast blev det en skrällförlust mot Spezia.

Juventus har visat upp starkare prestationer i de senaste matcherna och med fördelen av välkända omgivningar tror vi på en hemmaseger här. Spelbolagen tror dock på en jämn match med odds 1.94 för en hemmaseger medan odds för en bortaseger är 4.00.

Juventus vs SSC Napoli Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann SSC Napoli och tog därmed alla 3 poäng efter matchresultatet 2-1. Juventus tar sig an SSC Napoli med 5-1-4 i bagaget från deras senaste matcher i Serie A. I den föregående 10 matcher mellan Juventus och SSC Napoli kom över 2,5 mål upp 6 gånger. Båda lagen gör mål var ett bra val 7 gånger i dessa 10 matcher.

Tabellställningar i Serie A

Som framgår av Serie A-ställningen är skillnaden mellan de två lagen 5 poäng. Även om Juventus inte kommer att ha en möjlighet att komma över SSC Napoli i tabellen någon gång inom kort, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. SSC Napoli, som nu ligger på 3 med 39 poäng, kommer att göra sitt bästa för att öka avståndet till sina motståndare. Hur som helst kommer matchen kommande torsdag säkert att vara ett bra tillfälle att lägga ett spel på.

Skytteligan

Det är svårt att inte titta på Fabian när man letar efter en målskytt. Han verkar ostoppbar och har träffat målet 2 gånger i de senaste 6 matcherna för sitt lag SSC Napoli. Hans säsongssaldo är 5 mål just nu. 

Med 3 mål på de 6 senaste matcherna för Juventus är Alvaro Morata spelaren man ska hålla utkik efter eftersom han kommer att sikta på fler mål.