GAIS mot Mjällby – Matchförhandsvisning, Tips, Odds

GAIS vs Mjällby Statistik

  • GAIS har inte vunnit 31 av sina senaste 33 matcher i Allsvenskan
  • GAIS har inte vunnit de senaste 13 hemmamatcherna i rad i Allsvenskan
  • GAIS har släppt in i 26 av de senaste 28 matcherna i Allsvenskan
  • GAIS har förlorat 13 av sina senaste 15 matcher i Allsvenskan
  • GAIS har släppt in på de senaste 13 hemmamatcherna i Allsvenskan
  • I 31 av Mjällbys senaste 33 bortamatcher i Allsvenskan var antalet av mål under 3.5
  • I 30 av Mjällbys senaste 32 matcher i Allsvenskan var antalet av mål under 3.5
  • I de senaste 13 Mjällbys bortamatcher, var antalet mål under 3.5
  • Mjällby har gjort mål på de senaste 16 matcherna
  • Mjällby har inte förlorat 11 av sina senaste 13 matcher

GAIS vs Mjällby H2H

Supportrarna hoppas på en minst lika spännande match som senast GAIS spelade mot Mjällby. den slutade 4-0 och var en riktigt bra match. Att välja en vinnare baserat på H2H är lite av ett lotteri, men spelaren med ett skarpt öga för skrällar kan ta ett skott här. GAIS tog tre wins i sina senaste tio matcher mot Mjällby. De sistnämnda lyckades ta fem vinster i dessa sex möten mot den kommande motståndaren. Spelbolagens högsta odds för ett oavgjort resultat ligger på 3.25. Endast en gång i sina senaste 5 möten förlorade GAIS mot Mjällby. Mjällby gjorde minst ett mål i sina 6 Allsvenskan senaste matcher mot GAIS. I de senaste sex matcher mellan GAIS och Mjällby blev över 2.5 mål vinnare ett gång. Odds på minst tre mål här ligger på 1.95 hos spelbolagen.

Över 2.5 mål blev vinnare fem gånger av de senaste sex matcherna mellan lagen. GAIS gjorde ett snitt på 1.5 mål, medan Mjällby snittade två mål. Båda lagen göra mål gick in tre gånger. Över 2.5 mål gjordes i fem av GAIS’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 1.2 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i fyra av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.5 mål under den här perioden.

GAIS vs Mjällby Preview

GAIS form

GAIS presterar just nu upp och ner efter förlust mot Brommapojkarna med 0-4, innan det vinst med 1-2 mot IFK Värnamo. Sedan var man tillbaka på förlorarspåret efter 1-0-nederlag mot IFK Norrköping. GAIS har inte vunnit någon av sina sex senaste matcher i Allsvenskan på Gamla Ullevi. Ett facit på noll oavgjorda och två förluster, där de släppte in sju och gjorde tio mål.

Mjällby form

Mjällby ser väl lämpade ut att ta sig an vilken motståndare som, Då de tog 7 poäng på de tre senaste matcherna. De vann med 0-1 och3-0 mot Häcken och IFK Norrköping. Den vinnande trenden tog slut när AIK löste ett 1-1-kryss. Mjällby tog sig igenom de sex senaste bortamatcherna i Allsvenskan med fyra vinster. Det blev även en oavgjord och en förlust med åtta mål framåt och tre insläppta.

Nuvarande tabellen i Allsvenskan

GAIS tog blygsamma fem segrar av sina 10 senaste matcher runt om i samtliga tävlingar. De delade poängen med gästerna i två av matcherna, medan det blev tre förluster. Mjällby vann sex av de 10 senaste och spelade oavgjort två samt förlorade två av matcherna under denna period. Mjällby kunde vinna fem av de 10 tidigare bortamatcherna utan att släppa in mål. Statistik värd att ha i åtanke innan du ska lägga ett spel.

Senaste lagnyheter

GAIS gjorde första målet i fyra matcher av de senaste tio på hemmaplan. Mjällby har gjort första målet i fem matcher av de senaste tio på hemmaplan. Mjällby har gjort mål i 3 raka möten med GAIS när man spelat på bortaplan.

Eftersom Allsvenskan-säsongen precis startat är vi fortfarande lite osäkra på vem som ska bli toppskytt för GAIS och Mjällby den här säsongen. Det finns dock helt klart några intressanta namn på listan med spelare som har bästa formen just nu.