GAIS vs AFC Eskilstuna bästa odds och match tips

Med båda lagen placerade i mitten av tabellen så har både GAIS och AFC Eskilstuna en chans att vinna lite mark på sin kommande motståndare i Superettan. Rankad på plats nummer 10 i Superettan har GAIS samlat 20 poäng i 18 matcher. Med 25 poäng befinner AFC Eskilstuna sig som nummer 8 efter 18 matcher. Båda lagen kommer att försöka ta sig in bland de sex främsta i tabellen när GAIS tar emot AFC Eskilstuna i ett möte i mitten av tabellen.

Våra tips

Statistik och fakta för GAIS VS. AFC Eskilstuna.

  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i GAIS senaste 10 av 12 matcher;
  • GAIS släppte in i de senaste 13 av 15 matcher;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i GAIS senaste 4 hemma matcher i rad.
  • AFC Eskilstuna vann inte de senaste 9 matcherna i rad på bortaplan;
  • AFC Eskilstuna har förlorat i de senaste 7 av 8 matcher på bortaplan;
  • AFC Eskilstuna nätade i de senaste 11 av 13 matcher;
  • Totalt antal mål var ÖVER 3.5 i AFC Eskilstunas senaste 4 av 6 matcher.

Form: GAIS mot AFC Eskilstuna

GAIS hoppas kunna utöka poängen.

Resultaten har varit vad man väntat sig för GAIS de senaste veckorna. Precis som förväntas av ett sådant lag. I de tre senaste matcherna för GAIS förlorade de 1-0 till Trelleborgs FF och sen blev det 1-0 förlust mot Jönköping S. Den senaste matchen var 4-3 vinst mot Vasalunds IF.

AFC Eskilstuna är inne i ett bra flow.

De senaste matcherna har resultaten varit vad man kan vänta sig av AFC Eskilstuna. I de tre senaste landskamperna för AFC Eskilstuna gick det så här: den första tog de en 4-1 vinst mot Norrby och sen blev det 3-1 förlust mot GIF Sundsvall. Den senaste matchen blev 2-1 vinst mot IK Brage.

I en match mellan två till synes jämlika lag, med båda i samma form, ser det ut som en match som kan gå hur som helst. Ett oavgjort resultat skulle därför kunna vara ett bra val.

GAIS VS. AFC Eskilstuna Matchhistorik

Senast lagen möttes, gick det inte att hitta någon vinnare. De delade poängen i en 0-0 match som spelades 25 April 2021. GAIS går in i matchen mot AFC Eskilstuna med 3-3-4 i bagaget från deras senaste 10 matcher i Superettan. 3 gånger i den senaste 10 matcher mellan GAIS och AFC Eskilstuna blev över 2,5 mål ett vinnande spel.

Tabellställningar i Superettan

Som framgår av Superettan-ställningen är skillnaden mellan de två lagen 5 poäng. Även om GAIS inte kommer att ha en möjlighet att komma över AFC Eskilstuna någon gång inom kort, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. AFC Eskilstuna, som nu ligger på 8 med 25 poäng, kommer att göra sitt bästa för att studsa längre bort från sina motståndare. Hur som helst kommer matchen på lördag säkert att vara ett bra tillfälle att lägga ett spel på.

Skytteligan

Det är svårt att inte titta på Ashley Coffey när man letar efter en målskytt. Han verkar ostoppbar och har träffat målet 2 gånger i de senaste 6 matcherna för sitt lag AFC Eskilstuna. Hans säsongssaldo är 4 mål just nu.

Med 3 mål på de 6 senaste matcherna för GAIS är Julius Lindberg spelaren man ska hålla utkik efter eftersom han kommer att sikta på fler mål.