Norrby vs Vasalunds IF bästa odds och match tips

Norrby är starkt favorittippade att vinna på söndag mot Vasalunds IF Superettan. I nuvarande form verkar en hemmaseger vara det självklara resultatet i undefined. Efter 18 matcher är Norrby rankad som nummer 4 i Superettan med 31 poäng. Det gör ett gap av 14 poäng till Vasalunds IF, som sitter på plats nummer 16 efter de har samlat 17 poäng. Topplaget Norrby hoppas kunna orsaka mer elände mot det lågt placerade Vasalunds IF kommande söndag.

Våra tips

Statistik och fakta för Norrby VS. Vasalunds IF.

  • Norrby vann inte de senaste 3 matcherna i rad;
  • Totalt antal mål var ÖVER 2.5 i Norrbys senaste 5 av 7 matcher;
  • Norrby nätade i de senaste 7 av 9 matcher;
  • Norrby släppte in i de senaste 6 av 8 matcher.
  • Vasalunds IF vann inte de senaste 5 matcherna i rad på bortaplan;
  • Vasalunds IF har förlorat i de senaste 4 av 5 matcher på bortaplan;
  • Vasalunds IF släppte in i de senaste 9 av 11 matcher;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Vasalunds IFs senaste 3 av 5 matcher.

Form: Norrby mot Vasalunds IF

Norrby är inne i ett bra flow.

Stämningen i Norrby är inte så bra eftersom de inte lyckats få en vinst på senare tid. I de tre senaste matcherna för Norrby förlorade de 4-1 till AFC Eskilstuna de och följt med 1-0 förlust mot Akropolis IF och slutligen, i den senaste matchen blev det 2-2 mot Örgryte.

Vasalunds IF är inne i ett bra flow.

Resultaten har varit vad man väntat sig för Vasalunds IF de senaste veckorna. Precis som förväntas av ett sådant lag. I de tre senaste matcherna för Vasalunds IF tog de en 3-1 vinst mot Falkenbergs FF och sen blev det 0-0 mot Helsingborg. Den senaste matchen var 4-3 förlust mot GAIS.

I en match mellan två till synes jämlika lag, med båda i samma form, ser det ut som en match som kan gå hur som helst. Ett oavgjort resultat skulle därför kunna vara ett bra val.

Norrby VS. Vasalunds IF Matchhistorik

Det senaste mötet mellan Norrby och Vasalunds IF var en jämn tillställning. Vasalunds IF lyckades hitta en liten 1-0 seger. Norrby tar sig an Vasalunds IF med 1-0-0.

Tabellställningar i Superettan

Som framgår av Superettan-ställningen är skillnaden mellan de två lagen 14 poäng. Även om Vasalunds IF inte kommer att ha någon möjlighet att komma över Norrby i närtid, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Norrby, som nu är nummer 4 med 31 poäng, kommer att göra sitt bästa för att studsa längre bort från sina motståndare. I alla fall kommer matchen på söndag säkert att vara ett bra tillfälle att satsa på.

Skytteligan

Det är svårt att inte titta på Anthony Wambani när man letar efter en målskytt. Han verkar ostoppbar och har träffat målet 4 gånger i de senaste 6 matcherna för sitt lag Vasalunds IF. Hans säsongssaldo är 3 mål just nu.

Med 4 mål på de 6 senaste matcherna för Norrby är Dijan Vukojevic spelaren man ska hålla utkik efter eftersom han kommer att sikta på fler mål.