Häcken vs Mjällby: Bästa oddsen och matchtipsen

Häcken vs Mjällby Statistik

  • Häcken har vann de senaste 13 hemma matcherna på rad i Allsvenskan medan de gjort mer än 1.5 mål
  • Häcken har gjort mål på de senaste 28 hemmamatcherna i Allsvenskan
  • Häcken har vunnit de senaste 13 hemmamatcherna i rad i Allsvenskan
  • Häcken har vann 11 i de senaste 13 hemma matcherna i Allsvenskan, medan gjort mer än 2.5 mål
  • Häcken har inte förlorat 26 av sina senaste 28 hemmamatcher i Allsvenskan
  • I 30 av Mjällbys senaste 32 bortamatcher i Allsvenskan var antalet av mål under 3.5
  • I 27 av Mjällbys senaste 29 matcher i Allsvenskan var antalet av mål under 3.5
  • I de senaste 11 Mjällbys bortamatcher, var antalet mål under 3.5
  • Mjällby har gjort mål på de senaste 11 matcherna
  • Mjällby har inte förlorat 11 av sina senaste 13 bortamatcher

Häcken vs Mjällby H2H

Häcken åkte på en smäll när Mjällby plockade ner dem med 2-1 i det senaste mötet. Förstnämnda vann dock mötet innan efter en 3-0-seger. Att titta tillbaka på deras senaste tio matcher visar hur svåra lagen är att skilja åt. Gästande Mjällby tog två vinster av de föregående tio matcherna. Värdarna Häcken vann fem av dessa, och spelbolagens bästa odds för en hemmavinst ligger på 1.57. Mjällby är inte förtjusta i att möta Häcken, som de endast vunnit mot en gång i de senaste 8 mötena. De senaste 3 Allsvenskan mötena mellan Häcken och Mjällby slutade med över 2.5 mål. Spela på att båda lagen ska göra mål i de senaste matcherna mellan Häcken och Mjällby skulle givit dig en godkänd vinst. Båda lagen hittade vägen till målet sju gånger av sina senaste tio matcher. Bästa odds på att båda gör mål här finns till 1.75 hos spelbolagen.

Det blev över 2.5 mål sex gånger i de senaste tio matcherna mellan lagen. Häcken gjorde i snitt 1.6 mål, medan Mjällby snittade 1.1 mål. Båda lagen göra mål blev ett vinnande spel sju gånger. Det blev över 2.5 mål i åtta av Häcken’s senaste tio matcher runt om i alla turneringar. De höll ett snitt på 1.6 mål under denna period. Det blev över 2.5 mål i sju av besökarnas tio senaste matcher den här säsongen. I snitt gjorde de mål 1.9 gånger i dessa matcher.

Häcken vs Mjällby Preview

Häcken form

Häcken har fått utstå en tuff period på slutet. De besegrades med 2-1 av Brommapojkarna, innan Bayer Leverkusen fick med sig en 0-2-seger. En tredje förlust kom mot Qarabag FK, som vann med 2-1. Häcken har inte varit annat än helt fantastiska på sin hemmaplan i de sex senaste Allsvenskan-matcherna. De tog maximala 18 poäng, gjorde 18 mål medan man släppte in sju. Det är såklart mest poäng hittills av samtliga lag i Allsvenskan i de sex senaste omgångarna.

Mjällby form

Resultaten har varit upp och ner för Mjällby, som vann mot Häcken med 2-1. Det följdes upp med en tung förlust med 1-2 mot Brommapojkarna och nu senast en 1-2-vinst mot Degerfors.

Nuvarande tabellen i Allsvenskan

Häcken tog samtliga tre poäng fyra gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade ett och åkte på fem förluster under den här perioden. Mjällby vann sex av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort två och förlorade två. Målen flödar just nu för Häcken på hemmaplan, och åt båda håll. Båda lagen hittade nät i åtta av de 10 senaste matcherna här. I kontrast till fyra gånger för Mjällby i de 10 senaste på bortaplan.

Senaste lagnyheter

Häcken har gjort första målet i fyra matcher av de senaste tio matcherna. Mjällby gjorde första målet fyra gånger i de senaste tio matcherna. Båda lagen gjorde mål i 5 raka matcher för Häcken. Båda lagen har gjort mål i 4 raka Mjällby-matcher. Häcken har gjort mål i 5 raka ligamatcher mot Mjällby.

Eftersom Allsvenskan-säsongen precis startat är vi fortfarande lite osäkra på vem som ska bli toppskytt för Häcken och Mjällby den här säsongen. Det finns dock helt klart några intressanta namn på listan med spelare som har bästa formen just nu.