GAIS vs Jönköping S. bästa odds och match tips

Med båda lagen placerade i mitten av tabellen så har GAIS och Jönköping S. en chans att vinna lite mark på sin kommande motståndare i Superettan. GAIS ligger på plats nummer 12 i Superettan med 17 poäng efter att ha spelat 16 matcher. Skillnaden mot Jönköping S. är 7 poäng vilket gör att det sistnämnda laget ligger på plats nummer 7 i tabellen efter 16 omgångar.

Våra tips

Statistik och fakta för GAIS VS. Jönköping S..

  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i GAIS senaste 10 av 12 matcher;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i GAIS senaste 7 matcher i rad;
  • GAIS släppte in i de senaste 11 av 13 matcher;
  • GAIS nätade i de senaste 5 av 7 matcher.
  • Jönköping S. släppte in i de senaste 11 av 13 matcher;
  • Totalt antal mål var ÖVER 2.5 i Jönköpings senaste 4 av 6 matcher;
  • Jönköping S. släppte in de senaste 5 matcherna i rad;
  • Jönköping S. nätade i de senaste 4 av 6 matcher.

Form: GAIS mot Jönköping S.

GAIS hoppas på en nystart.

GAIS hoppas bryta sin dåliga form i denna matchen. I de tre senaste matcherna för GAIS förlorade de 1-0 till Örgryte och följt med 2-0 vinst mot Vasalunds IF och slutligen, i den senaste matchen blev det 1-0 förlust mot Trelleborgs FF.

Jönköping S. hoppas på en nystart.

Jönköping S. hoppas bryta sin dåliga form i denna matchen. I de tre senaste matcherna för Jönköping S. förlorade de 3-0 till IFK Värnamo och sen blev det 3-2 förlust mot IK Brage. Den senaste matchen var 2-1 vinst mot Östers IF.

I en match mellan två till synes jämlika lag, med båda i samma form, ser det ut som en match som kan gå hur som helst. Ett oavgjort resultat skulle därför kunna vara ett bra val.

GAIS VS. Jönköping S. Matchhistorik

I senaste mötet mellan GAIS och Jönköping S. var det en tillknäpp tillställning och GAIS lyckades komma hem med en 1-0 seger. GAIS har vunnit 40% procent, medan Jönköping S. har vunnit 60% procent av deras senaste möten i Superettan vilket gör att de senaste resultaten ser ut så här: 4-0-6. De senaste matcherna mellan GAIS och Jönköping S. har i stort sett varit mycket jämna möten.

Tabellställningar i Superettan

Som framgår av Superettan-ställningen är skillnaden mellan de två lagen 7 poäng. Även om GAIS inte kommer att ha en möjlighet att komma över Jönköping S. någon gång inom kort, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Jönköping S, som nu ligger på 7 med 24 poäng, kommer att göra sitt bästa för att studsa längre bort från sina motståndare. Hur som helst kommer matchen kommande tisdag säkert att vara ett bra tillfälle att lägga ett spel på.

Skytteligan