Inter vs Venezia bästa odds och matchtips

Toppen mot botten när Inter möter Venezia för en match i Serie A kommande lördag. Inter har för närvarande plats 1 i tabellen med 50 poäng efter 21 spelade matcher. Med 21 omgångar bakom sig har Venezia lyckats samla ihop 18 poäng och ligger på plats 17 i Serie A. Inter går in i matchen mot Venezia på lördag i hopp om att slå sina motståndare i Serie A.

Våra tips

Statistik och fakta för Inter vs Venezia i Serie A

 • Inter har inte förlorat 33 av 35 av deras senaste hemmamatcher
 • Inter har gjort mål i 32 av de senaste 33 hemmamatcherna
 • Inter har vunnit de senaste 8 hemmamatcherna i rad
 • Venezia har släppt in i de senaste 10 matcherna i rad
 • Venezia har inte vunnit 12 av 14 av deras senaste bortamatcher
 • I 6 av de senaste 8 matcherna Venezia har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Venezia har förlorat 3 av 4 av deras senaste matcher
 • I de senaste 4 av Inters matcher mot Venezia var antalet mål under 3.5
 • Inter har inte förlorat de senaste 4 matcherna mot Venezia i rad
 • Inter har gjort mål i de senaste 4 matcherna mot Venezia i rad
 • Inter har vunnit 3 av de 4 senaste matcherna mot Venezia

Form: Inter mot Venezia

Inter fortsätter trumma på

Inter hoppas att den goda formen håller i sig. Inter ser oslagbara ut just nu efter tre raka matcher utan förlust. Det började bra genom att man vann mot Lazio med 2-1 innan de fick nöja sig med en poäng efter resultatet 0-0 i en oavgjord match mot Atalanta. I sin senaste match blev det återigen delad pott, denna gång efter en match som slutade 2-2 och därmed alltså oavgjort mot Empoli.

Venezia hoppas få stopp på lidandet

Venezia hoppas bryta sin dåliga form i denna matchen. Venezia har inte riktigt lyckats på senaste tiden och bara plockat en poäng i de senaste tre matcherna. Först förlorade man med 0-3 mot AC Milan och Atalanta. I sin senaste match fick de dock lite utav en revansch när de lyckades med resultatet 1-1 mot Empoli vilket gav en poäng.

Att begränsa ett förväntat nederlag kan vara målet för Venezia här. Att välja Inter till odds 1.14 är en självklarhet i den form de uppvisar.

Inter vs Venezia Matchhistorik

Senast dessa lag ställdes mot varandra var 27 november 2021, och Inter gick därifrån med en 2-0-seger. Inter har vunnit 75%, medan Venezia har vunnit 0% av deras senaste möten i Serie A vilket gör att de senaste resultaten ser ut så här: 3-1-0.

Tabellställningar i Serie A

Tabellställningen av Serie A visar att Inter och Venezia ligger 32 poäng och 16 platser ifrån varandra för tillfället. Inter kommer säkert att försöka ta alla tre poängen på lördag för att visa att de förtjänar platsen i toppen av tabellen. Trots att Venezia är outsider i den här sammandrabbningen kommer Venezia definitivt att vilja göra det svårt för favoriterna och av den anledningen är vi spända på att se hur matchen mellan Inter och Venezia kommer att sluta.

Skytteligan

Denzel Dumfries har ett högt målsnitt i de senaste matcherna. Inter kommer ställa hoppet till sin toppmålgörare återigen när de möter Venezia. Gästerna hoppas att Francesco Fonte fortsätter fylla på sitt målfacit. Han verkar va i god form med 2 mål på de senaste sex matcherna.