Getafe vs Levante bästa odds och matchtips

Getafe tar sig an Levante för en spännande match i La Liga på fredag på Coliseum Alfonso Perez. Getafe har för närvarande plats 16 i tabellen med 22 poäng efter 22 spelade matcher. Med 22 omgångar bakom sig har Levante lyckats samla ihop 11 poäng och ligger på plats 20 i La Liga. Getafe går in i matchen mot Levante kommande fredag i hopp om att slå sina motståndare i La Liga.

Våra tips

Statistik och fakta för Getafe vs Levante i La Liga

 • Getafe har inte förlorat 9 av 11 av deras senaste matcher
 • Getafe har vunnit 5 av 6 av deras senaste hemmamatcher
 • Getafe har släppt inte in i 4 av de senaste 5 hemmamatcherna
 • Levante har inte vunnit 21 av 23 av deras senaste matcher
 • Levante har släppt in i 18 av de senaste 20 bortamatcherna
 • Levante har förlorat 8 av 9 av deras senaste bortamatcher
 • I 5 av de senaste 7 bortamatcherna Levante har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Levante har gjort mål i 6 av de senaste 7 bortamatcherna
 • I 19 av de senaste 20 av Getafes matcher mot Levante var antalet mål under 3.5
 • Getafe har inte vunnit 8 av de 10 senaste matcherna mot Levante
 • Getafe har inte gjort mål i 6 av de senaste 8 matcherna mot Levante
 • I de senaste 20 av Getafes matcher mot Levante var antalet mål under 4.5

Form: Getafe mot Levante

Levante formkurva pekar nedåt

Getafe hoppas att deras starka form håller i sig med ytterligare ett bra resultat. Det har varit både högt och lågt för Getafe den senaste tiden, vilket resulterat i fyra poäng. Mot Sevilla fick de åka hem tomhänta med en 1-0-förlust vilket man dock revanscherade sig med efter en 4-2-vinst mot Granada. Den senaste matchen blev det delad poäng efter ett oavgjort resultat i en 0-0-match mot Real Sociedad.

Levante har problem att hitta bra resultat

Levante hoppas bryta sin dåliga form i denna matchen. Det är nu eller aldrig som gäller för Levante, och just nu ser det mer ut som “aldrig”. Den dåliga trenden började med en 5-0-förlust i ett möte med Villarreal, men därefter lyckades man resa och slå Mallorca med 2-0. Den segern kunde man dock inte bygga vidare på utan åkte senaste på en 0-2-förlust mot Cadiz.

Med dessa resultat och de inte så stabila prestationerna från Levante är det självklart att satsa på Getafe till odds 2.05.

Getafe vs Levante Matchhistorik

Senast lagen möttes fick vi inte se någon vinnare. Lagen delade nämligen poängen i en 0-0-match som spelades 16 oktober 2021. Getafe går in i matchen mot Levante med 2-3-5 i bagaget från deras senaste 10 matcher i La Liga. 4 gånger i den senaste 10 matcher mellan Getafe och Levante blev över 2,5 mål ett vinnande spel.

Tabellställningar i La Liga

Om man tittar på den nuvarande La Liga-ställningen så skiljer Getafe och Levante för närvarande i 11 poäng och 4 placeringar. Getafe kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Levante på fredag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Levante är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Getafe och Levante kommer att sluta.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Enes Unal. Han är toppskytt för Getafe, för närvarande på 7 mål under hela säsongen. Totalt hittade han nätet i 2 av deras 6 senaste matcher.

Levante kommer att hoppas att Jose Luis Morales hittar nätet igen. Han står på 6 mål den här säsongen och gjorde mål i 2 av deras 6 senaste matcher.