Getafe vs Osasuna bästa odds och matchtips

Getafe välkomnar Osasuna för en match i La Liga på Coliseum Alfonso Perez kommande söndag. Getafe ligger på plats 19 i La Liga med 12 poäng efter att ha spelat 17 matcher. Avståndet till Osasuna är 10 poäng vilket gör att det sistnämnda laget ligger på plats 10 i tabellen efter 17 omgångar. 1 förlust i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Getafe. De skulle dock kunna skrälla mot Osasuna.

Våra tips

Statistik och fakta för Getafe vs Osasuna i La Liga

 • Getafe har inte förlorat 9 av 11 av deras senaste matcher
 • Getafe har oavgjort 3 av 4 av deras senaste matcher
 • Getafe har släppte in i 6 av de senaste 8 hemmamatcherna
 • Getafe har inte vunnit 3 av 4 av deras senaste matcher
 • Osasuna har inte vunnit 8 av 9 av deras senaste matcher
 • Osasuna har inte förlorat de senaste 4 matcherna i rad
 • Osasuna har oavgjort 3 av 4 av deras senaste matcher
 • Osasuna har gjort inte mål i 4 av de senaste 5 bortamatcherna
 • I 18 av de senaste 20 Getafes matcher mot Osasuna var antalet av mål under 3.5
 • I 11 av de senaste 13 Getafes matcher mot Osasuna var antalet av mål under 2.5
 • I de senaste 4 Getafes matcher mot Osasuna var antalet av mål under 1.5
 • Getafe har inte förlorat 13 av de 15 senaste matcherna mot Osasuna
 • I 3 av de senaste 4 Getafes matcher mot Osasuna var antalet av mål under 0.5

Form: Getafe mot Osasuna

Getafe hoppas kunna utöka poängen

Resultaten har varit vad man kan vänta sig av Getafe de senaste veckorna. Varken mer eller mindre. Det ser inte speciellt lovande ut just nu för Getafe som bara lyckats plocka två poäng i de senaste tre matcherna. Först spelade de oavgjort efter resultatet 0-0 mot Athletic Bilbao, vilket senare följdes upp med ytterligare ett oavgjort resultat. Denna slutade matchen slutade 1-1 mot Deportivo Alaves, innan det blev ett riktigt nederlag med en 5-0-förlust mot Atletico Baleares.

Osasuna letar efter mer

De senaste matcherna har resultaten varit vad man kan förvänta sig av Osasuna som hållit sin nivå. Man är obesegrade de senaste tre matcherna med två lika resultat mot Levante och Barcelona. Senast blev det en 2-1 vinst mot Deportivo La Coruna

Det är en match mellan två till synes likvärdiga lag, som båda har varit i liknande form på sistone. Getafe är fortfarande favorit hos spelbolagen att vinna matchen med odds 2.55.

Getafe vs Osasuna Matchhistorik

Senast lagen möttes fick vi inte se någon vinnare. Lagen delade nämligen poängen i en 0-0 match som spelades 3 april 2021. Getafe går in i matchen mot Osasuna med 2-6-2 i bagaget från deras senaste 10 matcher i La Liga. Över 2,5 mål var ett vinnande spel 2 gånger i de senaste 10 matcherna mellan Getafe och Osasuna. Båda lagen gör mål var gav utdelning 3 gånger i dessa 10 matcher.

Tabellställningar i La Liga

Om man tittar på den nuvarande La Liga-ställningen så skiljer Getafe och Osasuna för närvarande i 10 poäng och 9 placeringar. Getafe kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Osasuna kommande söndag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Osasuna är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Getafe och Osasuna kommer att sluta.

Skytteligan

Enes Unal är en av spelarna i Getafe som förväntas göra mål regelbundet. Han har gjort 4 mål denna säsong. Osasuna ställer hoppet till Ante Budimir som har gjort ett mål hittills denna säsong. Det kommer säkerligen bli fler om han hittar sin målform.