GIF Sundsvall vs Akropolis IF bästa odds och matchtips

GIF Sundsvall verkar vara i god form när de tar emot Akropolis IF i omgång 25 av Superettan. Allt annat än vinst kommer vara en besvikelse. På plats två i Superettan ligger just nu GIF Sundsvall som samlat ihop 43 poäng efter deras 23 spelade matcher. Med 28 poäng befinner sig Akropolis IF på plats elva efter 23 spelade matcher. Även om Akropolis IF går in i matchen som underdogs kommer de vara väldigt angelägna att behålla tempo i Superettan.

Våra tips

Statistik och fakta för GIF Sundsvall vs Akropolis IF

  • GIF Sundsvall har vunnit de senaste fem matcherna i rad;
  • GIF Sundsvall har vunnit i sju av de senaste åtta matcher;
  • GIF Sundsvall har vunnit i fyra av de senaste fem matcher hemma;
  • GIF Sundsvall nätade i nio av de senaste elva matcher.
  • Akropolis IF är obesegrade de senaste tre matcherna i rad;
  • Akropolis IF nätade i tio av de senaste tolv matcher;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Akropolis IFs senaste fyra av sex matcher;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Akropolis IFs senaste fyra matcher i rad.

Form: GIF Sundsvall mot Akropolis IF

GIF Sundsvall huvudfokus

GIF Sundsvall fortsätter tåga på och sopar för närvarande bort allt motstånd med ytterligare en vinst i förra matchen. Den första av de tre senaste matcherna för GIF Sundsvall tog en 2-1 vinst mot Västerås SK följt av en 2-0 vinst mot Trelleborgs FF. Den senaste matchen slutade med en 2-1 vinst mot Helsingborg.

Akropolis IF hoppas kunna utöka poängen.

Resultaten har varit vad man kan vänta sig av Akropolis IF de senaste veckorna. I de tre senaste matcherna har de besegrat Vasalund med 1-0, spelat lika (1-1) mot Jönköping och senast 1-0 mot AFC Eskilstuna.

GIF Sundsvall har visat upp starkare prestationer i de senaste matcherna och med fördelen av välkända omgivningar tror vi på en hemmaseger här. Spelbolagen tror dock på en jämn match med odds 1.58 för en hemmaseger medan odds för en bortaseger är 5.50.

GIF Sundsvall vs Akropolis IF Matchhistorik

Det senaste mötet mellan GIF Sundsvall & Akropolis IF spelades 1 maj 2021. Matchen slutade oavgjort och lagen fick då dela på poängen med resultatet 1-1. GIF Sundsvall tar sig an Akropolis IF med 0-2-1 i bagaget från deras senaste matcher i Superettan.

Tabellställningar i Superettan

Som framgår av Superettan-ställningen är skillnaden mellan de två lagen 15 poäng. Även om Akropolis IF inte kommer att ha någon möjlighet att komma över GIF Sundsvall i ligatiteln i närtid, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. GIF Sundsvall, som nu är nummer två med 43 poäng, kommer att göra sitt bästa för att studsa längre bort från sina motståndare. I alla fall kommer matchen på måndag säkert att vara ett bra tillfälle att satsa på.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Linus Hallenius. Han är toppskytt för GIF Sundsvall, för närvarande på 12 mål under hela säsongen. Totalt hittade han nätet i sex gånger i deras sex senaste matcher. 

Akropolis IF kommer att hoppas att Marcus Burman hittar nätet igen. Han står på 7 mål den här säsongen och gjorde mål i två av deras senaste sex matcher.