Örgryte vs Trelleborgs FF bästa odds och matchtips

Både Örgryte och Trelleborgs FF som är bekvämt placerade i mitten av tabellen, kommer göra allt för att klättra uppåt när de möts i kommande måndag. Efter 24 spelade matcher är Örgryte rankade som nummer nio i Superettan med 29 poäng. Det ger en skillnad på nio poäng till Trelleborgs FF, som ligger på plats sex i tabellen med 38 poäng. Både Örgryte och Trelleborgs FF har varit besvikna över resultaten den senaste tiden i Superettan. Båda kommer därför att leta efter en moraliskt stärkande match för att undvika ytterligare besvikelse.

Våra tips

Statistik och fakta för Örgryte vs Trelleborgs FF

  • Örgryte vann inte de senaste fyra matcherna i rad;
  • Örgryte är obesegrade de senaste nio matcherna i rad hemma;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Örgrytes senaste två av fyra matcher;
  • Örgryte släppte in de senaste fem matcherna i rad.
  • Trelleborgs FF vann inte de senaste fem matcherna i rad;
  • Trelleborgs FF vann inte de senaste fem matcherna i rad på bortaplan;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Trelleborgs FFs senaste sex på bortaplan matcher i rad;
  • Trelleborgs FF nätade i sju av de senaste nio matcher.

Form: Örgryte mot Trelleborgs FF

Örgryte flyter med

Stämningen i Örgryte är inte så bra eftersom de inte lyckats vinna på senare tid. De tre senaste matcherna för Örgryte slutade 2-2 mot AFC Eskilstuna följt av en 2-1 förlust mot GAIS och slutligen, i den senaste matchen, blev det en 1-1 mot Falkenbergs FF.

Trelleborgs FF har problem att hitta bra resultat

Stämningen i Trelleborgs FF är inte så bra eftersom de inte lyckats vinna på senare tid. Örgryte har varit mediokra i sina senaste tre matcher och har inte lyckats ta hem någon vinst. I de tre senaste matcherna förlorade man mot Varberg (3-2), något som följdes upp med ytterligare en förlust mot GIF SUndsvall och senast blev det lika mot Landskrona BoIS.
 

På pappret verkar de två sidorna vara jämnt matchade, men om man ser till de senaste prestationerna så är Örgryte det bästa valet här till odds 2.45.

Örgryte vs Trelleborgs FF Matchhistorik

Det senaste mötet mellan Örgryte & Trelleborgs FF spelades 24 april 2021. Matchen slutade oavgjort och lagen fick då dela på poängen med resultatet 1-1. Örgryte har vunnit 33%, medan Trelleborgs FF har vunnit 33% av deras senaste möten i Superettan vilket gör att de senaste resultaten ser ut så här: 3-3-3. Fem gånger på de senaste nio matcherna mellan Örgryte och Trelleborgs FF blev över 2,5 mål ett vinnande spel.

Tabellställningar i Superettan

Som framgår av Superettan-ställningen är skillnaden mellan de två lagen nio poäng. Även om Örgryte inte kommer att ha en möjlighet att komma över Trelleborgs FF i ligatiteln någon gång inom kort, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Trelleborgs FF, som nu ligger på sex med 38 poäng, kommer att göra sitt bästa för att studsa längre bort från sina motståndare. Hur som helst kommer matchen på måndag säkert att vara ett bra tillfälle att lägga ett spel på.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Ajdin Zeljkovic. Han är toppskytt för Örgryte, för närvarande på 13 mål under hela säsongen. Totalt hittade han nätet i fyra av deras sex senaste matcher. 

Trelleborgs FF hoppas på att Mattias Haakansson som gjort tre mål på de senaste sex matcherna. Även Petar Petrovic siktar på att dunka in fler mål.