GIF Sundsvall vs Falkenbergs FF bästa odds och matchtips

GIF Sundsvall drar fördel av hemmaplan när Falkenbergs FF gästar i Superettan kommande tisdag. Efter 26 spelade matcher är GIF Sundsvall rankade som nummer två i Superettan med 48 poäng. Det ger en skillnad på 24 poäng till Falkenbergs FF, som ligger på plats 15 i tabellen med 24 poäng. GIF Sundsvall går in i matchen mot Falkenbergs FF kommande tisdag i hopp om att slå sina motståndare i Superettan.

Våra tips

Statistik och fakta för GIF Sundsvall vs Falkenbergs FF

  • GIF Sundsvall är obesegrade de senaste åtta matcherna i rad;
  • GIF Sundsvall har vunnit de senaste tre matcherna i rad hemma;
  • GIF Sundsvall har vunnit i fem av de senaste sex matcher hemma;
  • GIF Sundsvall nätade i elva av de senaste 13 matcher.
  • Falkenbergs FF vann inte de senaste tre matcherna i rad;
  • Falkenbergs FF vann inte de senaste fyra matcherna i rad på bortaplan;
  • Falkenbergs FF släppte in i 22 av de senaste 24 matcher;
  • Falkenbergs FF nätade i elva av de senaste 13 matcher.

Form: GIF Sundsvall mot Falkenbergs FF

GIF Sundsvall inne i en bra trend

GIF Sundsvall hoppas att deras starka form håller i sig med ytterligare ett bra resultat. GIF Sundsvall kommer till sin nästa match som obesegrade i deras tre senaste matchen. Trenden började med 1-1 mot Jönköping S.. Efter det besegrade de Akropolis IF med 3-0, och fick sedan dela på poängen i mötet med IK Brage som slutade 0-0.
 

Falkenbergs FF fortsätter att se bleka ut

Falkenbergs FF hoppas bryta sin dåliga form i denna matchen. Man står utan vinst på de senaste tre matcherna och har spelat lika mot Örgryte, följt av en 4-1 förlust mo Helsingborg. Senast blev det en 3-2 förlust mot Värnamo.

GIF Sundsvall har visat upp starkare prestationer i de senaste matcherna och med fördelen av välkända omgivningar tror vi på en hemmaseger här. Spelbolagen tror dock på en jämn match med odds 1.87 för en hemmaseger medan odds för en bortaseger är 4.00.

GIF Sundsvall vs Falkenbergs FF Matchhistorik

Det senaste mötet mellan GIF Sundsvall & Falkenbergs FF spelades 7 augusti 2021. Matchen slutade oavgjort och lagen fick då dela på poängen med resultatet 1-1. GIF Sundsvall går in i matchen mot Falkenbergs FF med 8-2-0 i bagaget från deras senaste 10 matcher i Superettan. Sex gånger i den senaste tio matcher mellan GIF Sundsvall och Falkenbergs FF blev över 2,5 mål ett vinnande spel. Båda lagen hittade nätet sex gånger i dessa tio matcher.

Tabellställningar i Superettan

Som framgår av Superettan-tabellen är skillnaden mellan de två lagen 24 poäng. Även om Falkenbergs FF inte kommer att ha någon att ta sig förbi GIF Sundsvall i tabellen inom en snar framtid, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. GIF Sundsvall, som nu är nummer två med 48 poäng, kommer att göra sitt bästa för att klättra i tabellen. I alla fall kommer matchen kommande tisdag säkert att vara ett bra tillfälle att satsa på.

Skytteligan

Det är svårt att inte titta på Adam Bergmark Wiberg när man letar efter en målskytt. Han verkar ostoppbar och har träffat målet två gånger i de senaste sex matcherna för sitt lag Falkenbergs FF. Hans säsongssaldo är sex mål just nu. 

Med fyra mål på de sex senaste matcherna för GIF Sundsvall är Linus Hallenius spelaren man ska hålla utkik efter eftersom han kommer att sikta på fler mål.