Landskrona BoIS vs Östers IF bästa odds och matchtips

Landskrona BoIS drar fördel av hemmaplan när Östers IF gästar i Superettan kommande tisdag. På plats nummer fem i Superettan har Landskrona BoIS spelat ihop 41 poäng efter 26 matcher. Med 36 poäng befinner sig Östers IF på plats sju i tabellen med 26 spelade matcher. Två förluster i de senaste sex matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Landskrona BoIS. De skulle dock kunna skrälla mot Östers IF.

Våra tips

Statistik och fakta för Landskrona BoIS vs Östers IF

  • Landskrona BoIS har vunnit de senaste tre matcherna i rad hemma;
  • Landskrona har vunnit i sju av de senaste åtta matcher hemma;
  • Landskrona släppte in i åtta av de senaste 10 matcher;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Landskronas senaste fyra av sex matcher.
  • Östers IF är obesegrade de senaste åtta matcherna i rad;
  • Östers IF vann inte de senaste tre matcherna i rad på bortaplan;
  • Östers IF är obesegrade de senaste fyra matcherna i rad på bortaplan;
  • Östers IF nätade i sju av de senaste nio matcher.

Form: Landskrona BoIS mot Östers IF

Landskrona BoIS är inne i ett bra flow

De senaste matcherna har resultaten varit vad man kan förvänta sig av Landskrona BoIS som hållit sin nivå. Landskrona BoIS har stött på blandade resultat i sina senaste tre matcher där man skrapat ihop fyra poäng. Det hela började med ett oavgjort resultat efter en 2-2-match mot Trelleborgs FF, sen plockades tre viktiga poäng i en 2-0 vinst mot Jönköping S.. Tyvärr kunde de inte följa upp den vinsten utan åkte på en 1-0 förlust mot Akropolis IF i den senaste matchen.

Landskrona BoIS hoppas att komma tillbaka

Östers IF hoppas att den goda formen håller i sig. Man är obesegrad den senaste tiden och har spelat lika mot IK Brage, följt av en vinst mot Vasalund. Senast blev det 0-0 mot Norrby.

Det ser ut som en jämn match, men Östers IF verkar ändå något bättre med en övergripande form som ser lite bättre ut än Landskrona BoIS.

Landskrona BoIS vs Östers IF Matchhistorik

Det senaste mötet mellan Landskrona BoIS & Östers IF spelades 18 april 2021. Matchen slutade oavgjort och lagen fick då dela på poängen med resultatet 1-1. Landskrona BoIS har vunnit 40%, medan Östers IF har vunnit 30% av deras senaste möten i Superettan vilket gör att de senaste resultaten ser ut så här: 4-3-3. I de senaste tio matcherna mellan Landskrona BoIS och Östers IF kom över 2,5 mål upp sex gånger. Båda lagen gör mål var ett bra val sex gånger i dessa tio matcher.

Tabellställningar i Superettan

Som framgår av Superettan-tabellen är skillnaden mellan de två lagen fem poäng. Även om Östers IF inte kommer att ha någon att ta sig förbi Landskrona BoIS i tabellen inom en snar framtid, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Landskrona BoIS, som nu är nummer fem med 41 poäng, kommer att göra sitt bästa för att klättra i tabellen. I alla fall kommer matchen kommande tisdag säkert att vara ett bra tillfälle att satsa på.

Skytteligan

Det är svårt att inte titta på Nicolas Mortensen när man letar efter en målskytt. Han verkar ostoppbar och har träffat målet fyra gånger i de senaste sex matcherna för sitt lag Östers IF. Hans säsongssaldo är åtta mål just nu. 

Med tre mål på de sex senaste matcherna för Landskrona BoIS är Linus Olsson spelaren man ska hålla utkik efter eftersom han kommer att sikta på fler mål.