GIF Sundsvall vs Hammarby: Bästa oddsen och matchtipsen

GIF Sundsvall välkomnar Hammarby för en match i Allsvenskan på NP3 Arena på lördag. Ingen vill börja första omgången av den nya säsongen med en förlust, men det är exakt vad GIF Sundsvall fick nöja sig med i sin första match. Hammarby ordnade sin första seger för säsongen i Allsvenskan när de klarade premiären med bravur.

Våra tips

Statistik och fakta för GIF Sundsvall vs Hammarby i Allsvenskan

 • I 11 av de senaste 13 matcherna GIF Sundsvall har spelat, har båda lagen gjort mål
 • GIF Sundsvall har gjort mål i 19 av de senaste 21 matcherna
 • GIF Sundsvall har släppt in i 12 av de senaste 13 matcherna
 • GIF Sundsvall har inte vunnit 9 av sina senaste 11 matcher
 • Hammarby har gjort mål i 27 av de senaste 29 matcherna
 • Hammarby har inte förlorat 18 av sina senaste 20 matcher
 • Hammarby har vunnit 10 av sina senaste 12 matcher
 • I 6 av de senaste 8 matcherna Hammarby har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Hammarby har släppt in i 6 av de senaste 8 matcherna
 • I de senaste 3 av GIF Sundsvalls hemmamatcher mot Hammarby var antalet mål över 4.5
 • GIF Sundsvall har inte vunnit de senaste 8 matcherna mot Hammarby i rad
 • GIF Sundsvall har förlorat de senaste 5 matcherna mot Hammarby i rad
 • I 6 av de senaste 7 av GIF Sundsvalls hemmamatcher mot Hammarby var antalet mål över 2.5
 • I de senaste 3 av GIF Sundsvalls hemmamatcher mot Hammarby var antalet mål över 3.5

Form: GIF Sundsvall mot Hammarby

GIF Sundsvall har problem att hitta bra resultat

GIF Sundsvall hoppas bryta sin dåliga form i denna matchen. Det gick inte riktigt som Sundsvall önskade i öppningsmatchen för säsongen. Med en förlust i ryggen måste de göra allt för att ta tre poäng inför hemmapubliken.

Hammarby är svåra att bryta ner

Hammarby fortsätter tåga på och sopar för närvarande bort allt motstånd med ytterligare en vinst i förra matchen. Man gladde verkligen hemmapubliken med en 2-1 vinst mot Helsingborg senast och hoppas nu på att fortsätta segertåget med en bortaseger.

Med dessa resultat och de inte så stabila prestationerna från GIF Sundsvall är det självklart att satsa på Hammarby till odds 1.73.

GIF Sundsvall vs Hammarby Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann Hammarby och tog därmed alla 3 poäng efter matchresultatet 3-0. GIF Sundsvall går in i matchen mot Hammarby med 2-3-5 i bagaget från deras senaste matcher i Allsvenskan. I den föregående 10 matcher mellan GIF Sundsvall och Hammarby kom över 2,5 mål upp 7 gånger. Båda lagen gör mål var ett bra val 6 gånger i dessa 10 matcher.

Tabellställningar i Allsvenskan

Om man tittar på den nuvarande Allsvenskan-ställningen så skiljer GIF Sundsvall och Hammarby för närvarande i tre poäng och fem placeringar. Hammarby kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från GIF Sundsvall kommande lördag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att GIF Sundsvall är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan GIF Sundsvall och Hammarby kommer att sluta.

Skytteligan

Pontus Engblom är den mest profilerade målgöraren för hemmalaget den senaste tiden. GIF Sundsvall kommer säkerligen förlita sig på honom den kommande matchen. Samtidigt kommer Hammarby ställa hoppet till Astrit Selmani att han ska lägga till fler mål till de 4 han gjort de senaste sex matcherna.