Granada vs Atletico Madrid bästa odds och matchtips

Övre halvan mot den undre när Atletico Madrid förbereder sig för att möta Granada i La Liga. Granada ligger på plats 15 i La Liga med 19 poäng efter att ha spelat 17 matcher. Avståndet till Atletico Madrid är 10 poäng vilket gör att det sistnämnda laget ligger på plats 5 i tabellen efter 17 omgångar. 1 förlust i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Granada. De skulle dock kunna skrälla mot Atletico Madrid.

Våra tips

Statistik och fakta för Granada vs Atletico Madrid i La Liga

 • I 8 av de senaste 9 hemma matcherna Granada har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Granada har gjort mål i de senaste 10 hemmamatcherna i rad
 • Granada har inte förlorat 5 av 6 av deras senaste matcher
 • Atletico Madrid har släppte in i de senaste 18 bortamatcherna i rad
 • Atletico Madrid har förlorade 3 av 4 av deras senaste matcher
 • Atletico Madrid har inte vunnit 5 av 7 av deras senaste bortamatcher
 • Granada har inte vunnit de senaste 16 matcherna mot Atletico Madrid i rad
 • Granada har förlorade 13 av de 15 senaste matcherna mot Atletico Madrid
 • Granada har släppte in i 14 av de senaste 15 matcherna mot Atletico Madrid
 • I de senaste 8 Granadas hemmamatcher mot Atletico Madrid var antalet av mål under 3.5
 • I 6 av de senaste 8 Granadas hemmamatcher mot Atletico Madrid var antalet av mål under 2.5

Form: Granada mot Atletico Madrid

Svårslagna Granada

Granada hoppas att den goda formen håller i sig. Granada har varit med om det mesta i sina tre senaste matcher där man också lyckats plocka fyra poäng. Ett möte med Cadiz slutade oavgjort (1-1) vilket följdes upp med en 1-0-förlust mot Atletico Mancha Real. I sin senaste match lyckades man dock ta sig tillbaka till det vinnande konceptet när Mallorca besegrades med 4-1.
 

Atletico Madrid fortsätter att se bleka ut

Atletico Madrid tar sig an denna matchen med några dåliga resultat bakom sig. Man har vunnit en av de senaste tre matcherna vilket var en 3-1 match mot Porto. Efter det förlorade man mot Real Madrid och Sevilla.
 

Atletico Madrid är bookmakarnas favorit, men i nuvarande form ser det ut att vara ett bra val att satsa på outsidern Granada till odds 5.75.

Granada vs Atletico Madrid Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann Atletico Madrid och tog därmed alla 3 poäng efter matchresultatet 2-1. Granada har vunnit 0%, medan Atletico Madrid har vunnit 80% av deras senaste möten i La Liga vilket gör att de senaste resultaten ser ut så här: 0-2-8. I de föregående 10 matcherna mellan Granada och Atletico Madrid kom över 2,5 mål upp 4 gånger. Båda lagen gör mål var ett bra val 4 gånger i dessa 10 matcher.

Tabellställningar i La Liga

Om man tittar på den nuvarande La Liga-ställningen så skiljer Granada och Atletico Madrid för närvarande i 10 poäng och 10 placeringar. Atletico Madrid kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Granada på onsdag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Granada är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Granada och Atletico Madrid kommer att sluta.

Skytteligan

Jorge Molina är den mest profilerade målgöraren för hemmalaget den senaste tiden. Granada kommer säkerligen förlita sig på honom den kommande matchen. Samtidigt kommer Atletico Madrid ställa hoppet till Antoine Griezmann att han ska lägga till fler mål till de 2 han gjort de senaste sex matcherna.