Venezia vs Lazio bästa odds och matchtips

Venezia drar fördel av hemmaplan när Lazio gästar i Serie A kommande onsdag. Venezia har för närvarande plats 16 i tabellen med 16 poäng efter 17 spelade matcher. Med 17 omgångar bakom sig har Lazio lyckats samla ihop 28 poäng och ligger på plats 8 i Serie A. 3 förluster i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Venezia. De skulle dock kunna skrälla mot Lazio.

Våra tips

Statistik och fakta för Venezia vs Lazio i Serie A

  • I 8 av de senaste 10 hemmamatcherna Venezia har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Venezia har gjort mål i 15 av de senaste 17 hemma matcherna
  • Lazio har släppte in i 16 av de senaste 18 bortamatcherna
  • Lazio har inte vunnit 9 av 11 av deras senaste bortamatcher
  • Lazio har inte förlorat 4 av 5 av deras senaste matcher
  • Venezia har inte vunnit de senaste 3 matcherna mot Lazio i rad

Form: Venezia mot Lazio

Venezia letar efter mer

Stämningen i Venezia är inte så bra eftersom de inte lyckats vinna på senare tid. När man tittar på Venezia’s senaste tre matcher är det svårt att sia om vad som komma skall. I mötet med Verona tog de en vinst med 4-3, följt av ett oavgjort resultat, (1-1) mot Juventus. Senast det begavs fick man lämna matchen djupt besvikna efter en tung 3-1-förlust mot Ternana.

Lazio håller målet i sikte

Resultaten har varit vad man kan vänta sig av Lazio de senaste veckorna. Varken mer eller mindre. Lazio har sett både ljus och mörker i deras senaste tre matcher, vilket resulterat i 4 poäng. Först förlorade man med 0-0 mot Galatasaray innan man spelade oavgjort i en match som slutade 2-1 mot Sassuolo. Den senaste matchen gick dock bättre och slutresultatet blev då 3-1 mot Genoa vilket gav tre härliga poäng.

Det är en match mellan två till synes likvärdiga lag, som båda har varit i liknande form på sistone. Lazio är fortfarande favorit hos spelbolagen att vinna matchen med odds 1.79.

Venezia vs Lazio Matchhistorik

I det senaste mötet mellan dessa två lag, tog Lazio med sig 3 poäng därifrån i en 4-2-seger. Venezia tar sig an Lazio med 1-1-2 i bagaget från deras senaste matcher i Serie A.

Tabellställningar i Serie A

Som framgår av Serie A-ställningen är skillnaden mellan de två lagen 12 poäng. Även om Venezia inte kommer att ha en möjlighet att komma över Lazio i tabellen någon gång inom kort, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Lazio, som nu ligger på 8 med 28 poäng, kommer att göra sitt bästa för att öka avståndet till sina motståndare. Hur som helst kommer matchen kommande onsdag säkert att vara ett bra tillfälle att lägga ett spel på.

Skytteligan

Mattia Aramu är den mest profilerade målgöraren för hemmalaget den senaste tiden. Venezia kommer säkerligen förlita sig på honom den kommande matchen. Samtidigt kommer Lazio ställa hoppet till Ciro Immobile att han ska lägga till fler mål till de 3 han gjort de senaste sex matcherna.