Sevilla vs Barcelona bästa odds och matchtips

Sevilla möter Barcelona på Estadio R. Sanchez Pizjuan på tisdag i La Liga. Med 37 poäng efter 17 spelade matcher ligger Sevilla på plats 2 i La Liga. Barcelona försöker dock komma ikapp, och har just nu 27 poäng från 17 spelade matcher vilket placerar dem på plats 7 i tabellen inför deras kommande möte. Sevilla går in i matchen mot Barcelona på tisdag i hopp om att slå sina motståndare i La Liga.

Våra tips

Statistik och fakta för Sevilla vs Barcelona i La Liga

 • Sevilla har gjort mål i 28 av de senaste 30 hemmamatcherna
 • Sevilla har inte förlorat 18 av 20 av deras senaste hemmamatcher
 • Sevilla har vinst 7 av 9 av deras senaste hemmamatcher
 • Barcelona har inte vunnit 9 av 11 av deras senaste bortamatcher
 • I de senaste 3 matcherna i rad Barcelona har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Barcelona har släppte in i 9 av de senaste 11 bortamatcherna
 • Sevilla har inte vunnit 26 av de 28 senaste matcherna mot Barcelona
 • Sevilla har släppte in i 20 av de senaste 22 matcherna mot Barcelona
 • I 7 av de senaste 9 hemmamatcherna Sevilla har spelat mot Barcelona har båda lagen gjort mål
 • I 7 av de senaste 9 Sevillas hemmamatcher mot Barcelona var antalet av mål över 2.5
 • I de senaste 3 Sevillas matcher mot Barcelona var antalet av mål under 2.5

Form: Sevilla mot Barcelona

Sevilla fortsätter trumma på

Sevilla hoppas att den goda formen håller i sig. Sevilla ser ut att vara i bra form inför deras kommande match då de siktar på att förlänga sin obesegrade trend. I deras senaste tre matcher vann de först mot Athletic Bilbao med siffrorna 1-0. Därefter blev det oavgjort efter en (1-1)-match mot CE Andratx. De tog sig sedan tillbaka till vinstkolumnen när de besegrade Atletico Madrid med 2-1.

Barcelona kommer äntligen ur sin dåliga svit.

Barcelona hoppas bryta sin dåliga form i denna matchen. Man är obesegrade i de tre senaste matcherna med en seger mot Elche, och innan dess spelade man två oavgjorda matcher mot Osasuna och Boca Juniors.

Sevilla har visat upp starkare prestationer i de senaste matcherna och med fördelen av välkända omgivningar tror vi på en hemmaseger här. Spelbolagen tror dock på en jämn match med odds 2.45 för en hemmaseger medan odds för en bortaseger är 2.90.

Sevilla vs Barcelona Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann Barcelona och tog därmed alla 3 poäng efter matchresultatet 2-0. Sevilla har vunnit 0%, medan Barcelona har vunnit 70% av deras senaste möten i La Liga vilket gör att de senaste resultaten ser ut så här: 0-3-7. 7 gånger i de senaste 10 matcherna mellan Sevilla och Barcelona blev över 2,5 mål ett vinnande spel.

Tabellställningar i La Liga

Som framgår av La Liga-tabellen är skillnaden mellan de två lagen 10 poäng. Även om Barcelona inte kommer att ha någon att ta sig förbi Sevilla i tabellen inom en snar framtid, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Sevilla, som nu är nummer 2 med 37 poäng, kommer att göra sitt bästa för att klättra i tabellen. I alla fall kommer matchen på tisdag säkert att vara ett bra tillfälle att satsa på.

Skytteligan

Lucas Ocampos är den mest profilerade målgöraren för hemmalaget den senaste tiden. Sevilla kommer säkerligen förlita sig på honom den kommande matchen. 

Samtidigt kommer Barcelona ställa hoppet till Nico Gonzalez att han ska lägga till fler mål till de 2 han gjort de senaste sex matcherna.