Granada vs Barcelona bästa odds och matchtips

Övre halvan mot den undre när Barcelona förbereder sig för att möta Granada i La Liga. Granada har för närvarande plats 13 i tabellen med 23 poäng efter 19 spelade matcher. Med 19 omgångar bakom sig har Barcelona lyckats samla ihop 31 poäng och ligger på plats 5 i La Liga. 1 förlust i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Granada. De skulle dock kunna skrälla mot Barcelona.

Våra tips

Statistik och fakta för Granada vs Barcelona i La Liga

 • I 9 av de senaste 10 hemmamatcherna Granada har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Granada gjorde mål i de senaste 11 hemmamatcherna i rad
 • Granada har släppt in i 12 av de senaste 14 hemmamatcherna
 • Granada har inte förlorat på 7 av 8 av deras senaste matcher
 • Granada har vinst de senaste 3 hemmamatcherna i rad
 • Barcelona har inte förlorat de senaste 3 matcherna i rad
 • Barcelona har inte vunnit 5 av 7 av deras senaste matcher
 • Granada har släppt in i 15 av de senaste 17 matcherna mot Barcelona
 • Granada har inte vunnit 9 av de 11 senaste matcherna mot Barcelona
 • Granada förlorade 6 av de 8 senaste hemmamatcherna mot Barcelona
 • I 4 av de senaste 5 Granadas hemmamatcher mot Barcelona var antalet mål över 2.5
 • I 6 av de senaste 8 Granadas matcher mot Barcelona var antalet  mål under 3.5

Form: Granada mot Barcelona

Granada fortsätter trumma på

Granada hoppas att deras starka form håller i sig med ytterligare ett bra resultat. Granada ser ut att ta sig an vilken motståndare som helst efter några riktigt bra resultat i de senaste tre matcherna då man också lyckades samla på sig sju poäng. Segertåget började med vinster med 4-1 och 2-1 mot Mallorca respektive Atletico Madrid. Vinstsviten stoppades dock sedan av Elche, som fick med sig ett 0-0-resultat och lagen fick därmed en poäng vardera den gången.
 

Barcelona fortsätter att plocka poäng.

Barcelona hoppas att den goda formen håller i sig. Man är helt obesegrad de senaste sex matcherna och har en vinstsvit på två raka i ryggen mot Mallorca och Linares. Innan dess spelade man oavgjort mot Sevilla.
 

Det är en match mellan två till synes likvärdiga lag, som båda har varit i liknande form på sistone. Barcelona är fortfarande favorit hos spelbolagen att vinna matchen med odds 1.75.

Granada vs Barcelona Matchhistorik

Det senaste mötet mellan Granada & Barcelona spelades 20 september 2021. Matchen slutade oavgjort och lagen fick då dela på poängen med resultatet 1-1. Granada har vunnit 20%, medan Barcelona har vunnit 70% av deras senaste möten i La Liga vilket gör att de senaste resultaten ser ut så här: 2-1-7. I de föregående 10 matcherna mellan Granada och Barcelona kom över 2,5 mål upp 6 gånger. Båda lagen gör mål var ett bra val 4 gånger i dessa 10 matcher.

Tabellställningar i La Liga

Om man tittar på den nuvarande La Liga-ställningen så skiljer Granada och Barcelona för närvarande i 8 poäng och 8 placeringar. Barcelona kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Granada på lördag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Granada är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Granada och Barcelona kommer att sluta.

Skytteligan

Jorge Molina har ett högt målsnitt i de senaste matcherna. Granada kommer ställa hoppet till sin toppmålgörare återigen när de möter Barcelona. Gästerna hoppas att Nico Gonzalez fortsätter fylla på sitt målfacit. Han verkar va i god form med 2 mål på de senaste sex matcherna.