Real Madrid vs Valencia bästa odds och matchtips

Ligaledarna Real Madrid kommer gå in för att öka sin ledning till Valencia, när de möter varandra på Estadio Santiago Bernabeu 21:00 8:e januari. I toppen av tabellen har Real Madrid tagit 46 poäng efter 20 omgångar. Som svar på det ligger Valencia däremot på plats 9 i La Liga och Valencia har 28 poäng och 19 spelade matcher. Real Madrid går in i matchen på lördag som favoriter och kommer att försöka klämma sig förbi Valencia i tabellen La Liga med en vinst.

Våra tips

Statistik och fakta för Real Madrid vs Valencia i La Liga

 • Real Madrid har inte förlorat 25 av 26 av deras senaste hemmamatcher
 • Real Madrid har vinst 11 av 13 av deras senaste matcher
 • Real Madrid har gjorde mål i 11 av de senaste 13 matcherna
 • Real Madrid har släppt inte in i de senaste 4 hemmamatcherna i rad
 • Valencia har gjorde mål i 22 av de senaste 24 matcherna
 • I de senaste 5 matcherna i rad Valencia har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Valencia har vinst 5 av 6 av deras senaste matcher
 • Valencia har släppt in i de senaste 5 matcherna i rad
 • Real Madrid har gjorde mål i de senaste 19 matcherna mot Valencia i rad
 • Real Madrid har inte förlorat de senaste 13 hemmamatcherna mot Valencia i rad
 • I de senaste 19 Real Madrids matcher mot Valencia var antalet av mål över 1.5
 • Real Madrid har vinst 5 av de 6 senaste hemmamatcherna mot Valencia
 • I 6 av de senaste 7 Real Madrids matcher mot Valencia var antalet av mål under 3.5

Form: Real Madrid mot Valencia

Real Madrid fortsätter att plocka poäng

Real Madrid hoppas att deras starka form håller i sig med ytterligare ett bra resultat. Real Madrid är lite ostadiga för tillfället men har trots detta lyckats besegra Athletic Bilbao med 2-1. Dessvärre förlorade man sin nästa match med 1-0 mot Getafe, innan de tog ytterligare tre poäng med en härlig 3-1-vinst mot Alcoyano.

Svårslagna Valencia

Valencia hoppas att deras starka form håller i sig med ytterligare ett bra resultat. Man har endast förlorat en match den senaste tiden, mot Espanyol. Innan dess besegrade man Levante och senast blev det 2-1 mot Cartagena.

I en match mellan dessa två till synes jämlika lag, med båda i samma form, kan hemmafördelen bli den avgörande faktorn. En seger för Real Madrid till odds 1.40 ser ut att vara det bästa alternativet på lördag.

Real Madrid vs Valencia Matchhistorik

I senaste mötet mellan Real Madrid och Valencia lyckades Real Madrid ta en knapp 2-1-vinst. Real Madrid tar sig an Valencia med 6-2-2 i bagaget från deras senaste matcher i La Liga. I de föregående 10 matcherna mellan Real Madrid och Valencia kom över 2,5 mål upp 7 gånger. Båda lagen gör mål var ett bra val 7 gånger i dessa 10 matcher.

Tabellställningar i La Liga

Tabellställningen av La Liga visar att Real Madrid och Valencia ligger 18 poäng och 8 platser ifrån varandra för tillfället. Real Madrid kommer säkert att försöka ta alla tre poängen kommande lördag för att visa att de förtjänar platsen i toppen av tabellen. Trots att Valencia är outsider i den här sammandrabbningen kommer Valencia definitivt att vilja göra det svårt för favoriterna och av den anledningen är vi spända på att se hur matchen mellan Real Madrid och Valencia kommer att sluta.

Skytteligan

Karim Benzema är den mest profilerade målgöraren för hemmalaget den senaste tiden. Real Madrid kommer säkerligen förlita sig på honom den kommande matchen. Samtidigt kommer Valencia ställa hoppet till Goncalo Guedes att han ska lägga till fler mål till de 3 han gjort de senaste sex matcherna.