Granada vs Cadiz: Bästa oddsen och matchtipsen

Granada kommer att spela mot Cadiz i omgång 26 av La Liga vid Estadio Nuevo Los Carmenes på måndag. Granada ligger på plats 17 i La Liga med 24 poäng efter att ha spelat 25 matcher. Avståndet till Cadiz är 4 poäng vilket gör att det sistnämnda laget ligger på plats 18 i tabellen efter 25 omgångar. Granada är omskakade efter flera raka förluster i La Liga. Deras kommande möte mot Cadiz ger dem dock en möjlighet att återvända till vinnarspåret.

Våra tips

Statistik och fakta för Granada vs Cadiz i La Liga

  • I 10 av de senaste 12 hemmamatcherna Granada har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Granada har gjort mål i 14 av de senaste 16 hemmamatcherna
  • Granada har släppt in i 14 av de senaste 16 hemmamatcherna
  • Granada har förlorat de senaste 4 matcherna i rad
  • Granada har inte vunnit de senaste 6 matcherna i rad
  • Cadiz har inte vunnit de senaste 3 matcherna i rad
  • I de senaste 3 av Granadas matcher mot Cadiz var antalet mål under 2.5
  • I de senaste 3 av Granadas matcher mot Cadiz var antalet mål under 3.5
  • Granada har inte vunnit de senaste 3 matcherna mot Cadiz i rad
  • Granada har släppt in i de senaste 3 matcherna mot Cadiz i rad

Form: Granada mot Cadiz

Granada är desperata efter poäng

Resultaten har varit under all kritik för Granada på senare tid och nu behöver man verkligen få med sig något för att vända den negativa trenden. Granada har haft det tufft på senaste tiden och de har inte lyckats ta en enda poäng i någon av de senaste tre matcherna. De förlorade först med 1-0 mot Real Madrid, innan Real Sociedad besegrade dem med 2-0. Tredje förlusten i rad var ett faktum efter att även Villarreal tog hem en seger med 4-1.

Cadiz håller målet i sikte.

Resultaten har varit vad man kan vänta sig av Cadiz de senaste veckorna. Varken mer eller mindre. De står utan vinst på de tre senaste matcherna där man förlorat en och sedan spelat två oavgjorda.

Granada är bookmakarnas favorit, men i nuvarande form ser det ut att vara ett bra val att satsa på outsidern Cadiz till odds 3.80.

Granada vs Cadiz Matchhistorik

Det senaste mötet mellan Granada & Cadiz spelades 13 december 2021. Matchen slutade oavgjort och lagen fick då dela på poängen med resultatet 1-1. Granada går in i matchen mot Cadiz med 0-2-1 i bagaget från deras senaste 10 matcher i La Liga.

Tabellställningar i La Liga

Som framgår av La Liga-tabellen är skillnaden mellan de två lagen 4 poäng. Även om Cadiz inte kommer att ha någon att ta sig förbi Granada i tabellen inom en snar framtid, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Granada, som nu är nummer 17 med 24 poäng, kommer att göra sitt bästa för att klättra i tabellen. I alla fall kommer matchen kommande måndag säkert att vara ett bra tillfälle att satsa på.

Skytteligan

Det är svårt att inte titta på Alvaro Negredo när man letar efter en målskytt. Han verkar ostoppbar och har träffat målet 3 gånger i de senaste 6 matcherna för sitt lag Cadiz. Hans säsongssaldo är 5 mål just nu.

Med 2 mål på de 6 senaste matcherna för Granada är Luis Suarez spelaren man ska hålla utkik efter eftersom han kommer att sikta på fler mål.