Real Sociedad vs Osasuna: Bästa oddsen och matchtipsen

Med båda lagen placerade i mitten av tabellen har både Real Sociedad och Osasuna en chans att vinna mark på sin kommande motståndare i La Liga. Efter 24 spelade matcher är Real Sociedad rankade som nummer 7 i La Liga med 38 poäng. Det ger en skillnad på 6 poäng till Osasuna, som ligger på plats 10 i tabellen med 32 poäng. 3 förluster i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Real Sociedad. De skulle dock kunna skrälla mot Osasuna.

Våra tips

Statistik och fakta för Real Sociedad vs Osasuna i La Liga

  • Real Sociedad har inte förlorat 7 av 8 av deras senaste matcher
  • Real Sociedad har släppt inte in i 5 av de senaste 6 matcherna
  • Real Sociedad har gjort mål i 5 av de senaste 7 hemmamatcherna
  • Real Sociedad har inte vunnit 3 av 4 av deras senaste matcher
  • Osasuna har inte förlorat 3 av 4 av deras senaste matcher
  • Real Sociedad har inte förlorat de senaste 11 matcherna mot Osasuna i rad
  • I 12 av de senaste 14 av Real Sociedads hemmamatcher mot Osasuna var antalet mål under 3.5
  • Real Sociedad har gjort mål i de senaste 9 matcherna mot Osasuna i rad
  • I de senaste 3 hemmamatcherna i rad Real Sociedad har spelat mot Osasuna har båda lagen gjort mål
  • Real Sociedad har vunnit 5 av de 7 senaste matcherna mot Osasuna

Form: Real Sociedad mot Osasuna

Real Sociedad hoppas på en nystart

Real Sociedad hoppas bryta sin dåliga form i denna matchen. Bara ett enda poäng har Real Sociedad lyckat skrapa ihop i deras senaste tre matcher. Denna poäng kom i en match som slutade 2-2 mot RB Leipzig, innan de blev besegrade av Athletic Bilbao med 4-0. Senaste matchen blev återigen en besvikelse när RB Leipzig vann med 3-1.

Osasuna fortsätter trumma på

Osasuna hoppas att den goda formen håller i sig. Osasuna har stött på blandade resultat i sina senaste tre matcher där man skrapat ihop fyra poäng. Det hela började med ett oavgjort resultat efter en 0-0-match mot Sevilla, sen plockades tre viktiga poäng i en 0-3-vinst mot Rayo Vallecano. Tyvärr kunde de inte följa upp den vinsten utan åkte på en 0-3förlust mot Atletico Madrid i den senaste matchen.

Real Sociedad är bookmakarnas favorit, men i nuvarande form ser det ut att vara ett bra val att satsa på outsidern Osasuna till odds 4.50.

Real Sociedad vs Osasuna Matchhistorik

I det senaste mötet mellan dessa två lag, tog Real Sociedad med sig 3 poäng därifrån i en 2-0-seger. Real Sociedad går in i matchen mot Osasuna med 6-4-0 i bagaget från deras senaste 10 matcher i La Liga. 3 gånger i den senaste 10 matcher mellan Real Sociedad och Osasuna blev över 2,5 mål ett vinnande spel.

Tabellställningar i La Liga

Som framgår av La Liga-tabellen är skillnaden mellan de två lagen 6 poäng. Även om Osasuna inte kommer att ha någon att ta sig förbi Real Sociedad i tabellen inom en snar framtid, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Real Sociedad, som nu är nummer 7 med 38 poäng, kommer att göra sitt bästa för att klättra i tabellen. I alla fall kommer matchen på söndag säkert att vara ett bra tillfälle att satsa på.

Skytteligan

Mikel Oyarzabal är den mest profilerade målgöraren för hemmalaget den senaste tiden. Real Sociedad kommer säkerligen förlita sig på honom den kommande matchen. Samtidigt kommer Osasuna ställa hoppet till Kike att han ska lägga till fler mål till de 2 han gjort de senaste sex matcherna.