Granada vs Osasuna bästa odds och matchtips

Granada kommer att spela mot Osasuna i omgång 22 av La Liga vid Estadio Nuevo Los Carmenes kommande söndag. Granada är placerade på plats 14 i La Liga med 24 poäng efter 21 spelade omgångar. Osasuna ligger på plats 13 i tabellen med 25 poäng efter 21 spelade matcher. Osasuna siktar på att utöka ledningen mot Granada i La Liga, när paret möter varandra på söndag.

Våra tips

Statistik och fakta för Granada vs Osasuna i La Liga

 • I 10 av de senaste 11 hemmamatcherna Granada har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Granada har gjort mål i de senaste 12 hemmamatcherna i rad
 • Granada har släppt in i 13 av de senaste 15 hemmamatcherna
 • Granada har inte förlorat 8 av 9 av deras senaste matcher
 • Granada har vunnit 3 av 4 av deras senaste hemmamatcher
 • Osasuna har förlorat de senaste 3 bortamatcherna i rad
 • Osasuna har inte vunnit 7 av 9 av deras senaste bortamatcher
 • Osasuna har inte gjort mål i 7 av de senaste 9 bortamatcherna
 • I 12 av de senaste 13 av Granadas matcher mot Osasuna var antalet mål under 3.5
 • Granada har gjort mål i 12 av de senaste 13 matcherna mot Osasuna
 • Granada har inte förlorat 9 av de 11 senaste matcherna mot Osasuna
 • I 11 av de senaste 13 av Granadas matcher mot Osasuna var antalet mål över 1.5
 • Granada har släppt inte in i 4 av de senaste 5 hemmamatcherna mot Osasuna

Form: Granada mot Osasuna

Granada hoppas att komma tillbaka

Resultaten har varit vad man kan vänta sig av Granada de senaste veckorna. Varken mer eller mindre. Det ser inte speciellt lovande ut just nu för Granada som bara lyckats plocka två poäng i de senaste tre matcherna. Först spelade de oavgjort efter resultatet 0-0 mot Elche, vilket senare följdes upp med ytterligare ett oavgjort resultat. Denna slutade matchen slutade 1-1 mot Barcelona, innan det blev ett riktigt nederlag med en 4-2-förlust mot Getafe.

Osasuna hoppas få stopp på lidandet

Osasuna tar sig an denna matchen med några dåliga resultat bakom sig. Osasuna har varit lite ojämna den senaste tiden. De förlorade först mot Girona med 1-0 innan de vann med 2-0 mot Cadiz. Tyvärr hamnade de åter i blåsväder när de förlorade med 2-0 mot Celta Vigo.

På pappret verkar de två sidorna vara jämnt matchade, men om man ser till de senaste prestationerna så är Granada det bästa valet här till odds 2.55.

Granada vs Osasuna Matchhistorik

Det senaste mötet mellan Granada & Osasuna spelades 22 oktober 2021. Matchen slutade oavgjort och lagen fick då dela på poängen med resultatet 1-1. Granada har vunnit 50%, medan Osasuna har vunnit 20% av deras senaste möten i La Liga vilket gör att de senaste resultaten ser ut så här: 5-3-2. 5 gånger i den senaste 10 matcher mellan Granada och Osasuna blev över 2,5 mål ett vinnande spel.

Tabellställningar i La Liga

Efter en titt på La Liga-tabellen kan man dra slutsatsen att följande match kommer att bli avgörande för de konkurrerande lagen eftersom det bara skiljer 1 poäng mellan dem. Detta innebär att i ligamatch nummer 22 för hemmalaget, kommer Granada att ha en möjlighet att komma ikapp Osasuna eller till och med komma över besökarna i ligan. Osasuna, som nu ligger på 13 med 25 poäng och kommer att göra sitt bästa för att komma längre bort från sina motståndare. Matchen på söndag är definitivt något att glädjas åt.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Jorge Molina. Han är toppskytt för Granada, för närvarande på 7 mål under hela säsongen. Totalt hittade han nätet i 3 av deras 6 senaste matcher.

Osasuna kommer att hoppas att David Garcia hittar nätet igen. Han står på 3 mål den här säsongen och gjorde mål i 0 av deras 6 senaste matcher.