Real Madrid vs Elche bästa odds och matchtips

Övre halvan mot den undre när Real Madrid förbereder sig för att möta Elche i La Liga. Real Madrid ligger på plats 1 i La Liga med 49 poäng efter att ha spelat 21 matcher. Avståndet till Elche är 27 poäng vilket gör att det sistnämnda laget ligger på plats 15 i tabellen efter 21 omgångar. Även om Elche går in i matchen som underdogs kommer de vara väldigt angelägna att behålla tempo i La Liga.

Våra tips

Statistik och fakta för Real Madrid vs Elche i La Liga

 • Real Madrid har inte förlorat 26 av 27 av deras senaste hemmamatcher
 • Real Madrid har vunnit 15 av 17 av deras senaste matcher
 • Real Madrid har gjort mål i 15 av de senaste 17 matcherna
 • Real Madrid har släppt inte in i 4 av de senaste 5 hemmamatcherna
 • I 6 av de senaste 8 bortamatcherna Elche har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Elche har gjort mål i 11 av de senaste 13 matcherna
 • Elche har släppt in i 10 av de senaste 12 bortamatcherna
 • Elche har vunnit de senaste 3 matcherna i rad
 • Real Madrid har inte förlorat de senaste 7 matcherna mot Elche i rad
 • Real Madrid har vunnit 6 av de 7 senaste matcherna mot Elche
 • I de senaste 3 matcherna i rad Real Madrid har spelat mot Elche har båda lagen gjort mål
 • Real Madrid har gjort mål i de senaste 7 matcherna mot Elche i rad
 • I 6 av de senaste 7 av Real Madrids matcher mot Elche var antalet mål under 3.5

Form: Real Madrid mot Elche

Real Madrid fortsätter trumma på

Real Madrid hoppas att deras starka form håller i sig med ytterligare ett bra resultat. Real Madrid kommer till sin nästa match som obesegrade i deras tre senaste matchen. Trenden började med 2-2 mot Barcelona. Efter det besegrade de Athletic Bilbao med 2-0, och fick sedan dela på poängen i mötet med Elche som slutade 0-0.

Elche formkurva pekar nedåt

Elche hoppas att deras starka form håller i sig med ytterligare ett bra resultat. Elche ser ut att ta sig an vilken motståndare som helst efter några riktigt bra resultat i de senaste tre matcherna då man också lyckades samlade på sig sju poäng. Segertåget började med vinster med 1-2 och 1-0 mot Espanyol respektive Villarreal. Vinstsviten stoppades dock sedan av Real Madrid, som fick med sig ett 0-0-resultat och lagen fick därmed en poäng vardera den gången.

I en match mellan dessa två till synes jämlika lag, med båda i samma form, kan hemmafördelen bli den avgörande faktorn. En seger för Real Madrid till odds 1.15 ser ut att vara det bästa alternativet kommande söndag.

Real Madrid vs Elche Matchhistorik

I senaste mötet mellan Real Madrid och Elche lyckades hemmalaget ta en knapp 2-1-vinst. Real Madrid har vunnit 86%, medan Elche har vunnit 0% av deras senaste möten i La Liga vilket gör att de senaste resultaten ser ut så här: 6-1-0. I den föregående 7 matcher mellan Real Madrid och Elche kom över 2,5 mål upp 5 gånger. Båda lagen gör mål var ett bra val 5 gånger i dessa 7 matcher.

Tabellställningar i La Liga

Tabellställningen av La Liga visar att Real Madrid och Elche ligger 27 poäng och 14 platser ifrån varandra för tillfället. Real Madrid kommer säkert att försöka ta alla tre poängen kommande söndag för att visa att de förtjänar platsen i toppen av tabellen. Trots att Elche är outsider i den här sammandrabbningen kommer Elche definitivt att vilja göra det svårt för favoriterna och av den anledningen är vi spända på att se hur matchen mellan Real Madrid och Elche kommer att sluta.

Skytteligan

Karim Benzema är den mest profilerade målgöraren för hemmalaget den senaste tiden. Real Madrid kommer säkerligen förlita sig på honom den kommande matchen. Samtidigt kommer Elche ställa hoppet till Pere Milla att han ska lägga till fler mål till de 3 han gjort de senaste sex matcherna.