Häcken mot Malmö FF – Matchförhandsvisning, Tips, Odds

Häcken vs Malmö FF Statistik

  • Häcken har vann 16 i de senaste 18 hemma matcherna i Allsvenskan, medan gjort mer än 1.5 mål
  • Häcken har gjort mål i 32 av de senaste 33 hemmamatcherna i Allsvenskan
  • Häcken har vunnit 16 av sina senaste 18 hemmamatcher i Allsvenskan
  • I 12 av Häckens senaste 14 matcher i Allsvenskan var antalet av mål över 2.5
  • Häcken har inte förlorat 16 av sina senaste 18 hemmamatcher i Allsvenskan
  • Malmö FF har vann 6 i de senaste 7 matcherna i Allsvenskan spelat utan att släppa in mål
  • Malmö FF har vann 6 i de senaste 8 matcherna spelat utan att släppa in mål
  • Malmö FF har gjort mål på de senaste 13 matcherna
  • Malmö FF har gjort mål på de senaste 12 matcherna i Allsvenskan
  • Malmö FF har vunnit 10 av sina senaste 11 matcher

Häcken vs Malmö FF H2H

Senast lagen mötte varandra gick Häcken av planen som 4-2-segrare. Ingen tvekan om att de planerar göra en liknande bedrift kommande måndag. Att titta tillbaka på deras senaste tio matcher visar hur svåra lagen är att skilja åt. Gästande Malmö FF tog två vinster av de föregående tio matcherna. Värdarna Häcken vann tre av dessa, och spelbolagens bästa odds för en hemmavinst ligger på 3.20. Malmö FF har varit obekväma och inte vunnit någon av de senaste 5 matcherna mot Häcken. I de 6 senaste mötena mellan Häcken och Malmö FF i Allsvenskan löste båda lagen minst ett mål. Båda lagen gjorde mål nio gånger i de senaste tio matcherna mellan Häcken och Malmö FF.

Det blev över 2.5 mål sju gånger i de senaste tio matcherna mellan lagen. Häcken gjorde i snitt 1.6 mål, medan Malmö FF snittade 1.6 mål. Båda lagen göra mål blev ett vinnande spel nio gånger. Det blev över 2.5 mål i åtta av Häcken’s senaste tio matcher runt om i alla turneringar. De höll ett snitt på 2.2 mål under denna period. Det blev över 2.5 mål i fem av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 2.4 mål under den här perioden.

Häcken vs Malmö FF Preview

Häcken form

Häcken är ute efter att studsa tillbaka på vinnarspåret igen. I de tre senaste matcherna slog de först Sirius med 0-3, innan det blev det seger mot Kalmar FF med 3-1. Segersviten tog slut senast mot Halmstads BK, som vann med 3-0 Häcken har tagit ett poäng i deras tre matcher mot lag från den övre halvan av Allsvenskan-tabellen. De vann noll av dessa matcher med tre mål mot sju. Häcken har kommit tillbaka starkt med fyra segrar på de sex senaste hemmamatcherna i Allsvenskan. Ingen oavgjord och två förluster. De gjorde 14 mål och släppte in tio.

Malmö FF form

Malmö FF ser tillbaka på sina tre senaste matcher med sex poäng insamlat. Mot Elfsborg blev det förlust efter 3-1, men de reste sig snabbt och vann mot IFK Göteborg i en 0-3-match. De följde upp vinsten med en ny 1-0-seger mot GAIS i den senaste matchen. Från sina två senaste matcher mot lag från topp 6 tog Malmö FF sex poäng och två segrar. De släppte in noll mål samtidigt som man gjorde två. Malmö FF har plockat fyra segrar från de sex senaste bortamatcherna i Allsvenskan, det blev även två förluster samtidigt som man gjorde 16 mål och släppte in åtta.

Nuvarande tabellen i Allsvenskan

Häcken tog fem vinster på hemmaplan i sina 10 senaste matcher i samtliga tävlingar, medan man kryssade ett gånger. De fick utstå förlust i fyra under den här tiden. Malmö FF vann sju av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort i noll och förlorade tre. Malmö FF kommer med en bra känsla att hitta nät kommande måndag mot Häcken som endast hållit nollan en gång i de 10 senaste hemmamatcherna. Besökarna har kämpat sig till sex hållna nollor i sina 10 senaste bortamatcher.

Senaste lagnyheter

Häcken gjorde första målet i fyra matcher av de senaste tio på hemmaplan. Malmö FF gjorde första målet i sju matcher av de senaste tio på hemmaplan. Båda lagen gjorde mål i 4 raka hemmamatcher som Häcken spelat. Häcken har gjort mål i 6 raka ligamatcher mot Malmö FF.