Sirius vs Halmstads BK: Bästa oddsen och matchtipsen

Sirius vs Halmstads BK Statistik

  • Sirius har gjort mål på de senaste 12 matcherna i Allsvenskan
  • Sirius har gjort mål i 20 av de senaste 22 hemmamatcherna
  • Sirius har gjort mål i 13 av de senaste 14 hemmamatcherna i Allsvenskan
  • Sirius har vunnit 7 av sina senaste 8 matcher i Allsvenskan
  • Sirius har inte förlorat de senaste 8 matcherna i rad i Allsvenskan
  • I 13 av Halmstads BKs senaste 15 matcher var antalet av mål under 3.5
  • Halmstads BK har inte vunnit 14 av sina senaste 16 matcher i Allsvenskan
  • I de senaste 4 Halmstads BKs bortamatcher, var antalet mål under 1.5
  • I 7 av Halmstads BKs senaste 8 matcher var antalet av mål under 2.5
  • Halmstads BK har inte vunnit de senaste 8 bortamatcherna i rad i Allsvenskan

Sirius vs Halmstads BK H2H

Halmstads BK fick ut det bästa mot Sirius i de senaste två mötena efter 2-1 och 2-1-segrar. Att titta tillbaka på deras senaste tio matcher visar hur svåra lagen är att skilja åt. Gästande Halmstads BK tog tre vinster av de föregående tio matcherna. Värdarna Sirius vann sex av dessa, och spelbolagens bästa odds för en hemmavinst ligger på 1.83. Sirius lyckades göra minst ett mål i sina 10 senaste möten i Allsvenskan mot Halmstads BK. Båda lagen hittade nät fyra gånger i de senaste sex matcherna mellan Sirius och Halmstads BK. Bästa odds på BLGM finns hos spelbolagen till 1.67.

Över 2.5 mål blev vinnare fyra gånger av de senaste sex matcherna mellan lagen. Sirius gjorde ett snitt på 1.51 mål, medan Halmstads BK snittade ett mål. Båda lagen göra mål gick in fyra gånger. Över 2.5 mål gjordes i sex av Sirius’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 1.7 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i tre av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 0.9 mål under den här perioden.

Sirius vs Halmstads BK Preview

Sirius form

Sirius tog sju poäng från sina tre senaste matcher där man inledde med ett 2-2-kryss mot Hammarby. Nästa var en 2-4-seger mot Djurgården, innan IFK Norrköping besegrades i en 2-0-vinst. Sirius har visat stark form hemma på Studenternas IP, med fem vinster på de sex senaste i Allsvenskan. De nätade alltså 19 gånger och släppte in sju,

Halmstads BK form

Halmstads BK går in i sin kommande match obesegrade i sina tre senaste, som började med 1-1-kryss mot AIK. De slog sedan Kalmar FF med 3-0, innan de delade på potten med Hammarby i en 2-2-historia. Halmstads BK tog sig igenom sina sex senaste bortamatcher i Allsvenskan utan seger. Det blev tre oavgjord och tre förluster, med tio insläppta och sex mål framåt.

Nuvarande tabellen i Allsvenskan

Sirius tog samtliga tre poäng sex gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade två och åkte på två förluster under den här perioden. Halmstads BK vann tre av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort tre och förlorade fyra. Målen flödar just nu för Sirius på hemmaplan, och åt båda håll. Båda lagen hittade nät i sex av de 10 senaste matcherna här. I kontrast till tre gånger för Halmstads BK i de 10 senaste på bortaplan.

Senaste lagnyheter

Sirius har gjort första målet i fem matcher av de senaste tio matcherna. Halmstads BK har gjort första målet i fem matcher av de senaste tio på hemmaplan. Sirius har gjort mål i 10 raka ligamatcher mot Halmstads BK.

Eftersom Allsvenskan-säsongen precis startat är vi fortfarande lite osäkra på vem som ska bli toppskytt för Sirius och Halmstads BK den här säsongen. Det finns dock helt klart några intressanta namn på listan med spelare som har bästa formen just nu.