Halmstads BK vs Örebro bästa odds och matchtips

Halmstads BK ser ut att vinna den kommande matchen på  torsdag mot Örebro. Formen ser bra ut , men hemmalaget verkar dock ha hamnat i en svacka på senare tid i Allsvenskan. Som nummer 14 har Halmstads BK lyckats skrapa ihop 26 poäng efter 24 spelade matcher. Med 16 poäng har Örebro efter 24 matcher placerat sig på plats 15 i Allsvenskan. Det är tuffa tider för både Halmstads BK och Örebro i Allsvenskan. Båda har ögonen riktade mot den kommande matchen för att stärka moralen.

Våra tips

Statistik och fakta för Halmstads BK vs Örebro

  • Halmstads BK vann inte de senaste tre matcherna i rad hemma;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Halmstads BKs senaste sex av åtta matcher;
  • Halmstads BK släppte in i tio av de senaste tolv matcher;
  • Halmstads BK nätade i fyra av de senaste sex matcher.
  • Örebro har förlorat de senaste fyra matcherna i rad;
  • Örebro har förlorat de senaste fem matcherna i rad på bortaplan;
  • Örebro har förlorat i sju av de senaste åtta matcherna;
  • Örebro har förlorat i åtta av de senaste nio matcherna på bortaplan.

Form: Halmstads BK mot Örebro

Halmstads BK hoppas få stopp på lidandet

Halmstads BK tar sig an denna matchen med några dåliga resultat bakom sig. Halmstads BK har varit med om det mesta i sina tre senaste matcher där man också lyckats plocka fyra poäng. Ett möte med Östersund slutade oavgjort (1-1) vilket följdes upp med en 2-1 förlust mot Degerfors. I sin senaste match lyckades man dock ta sig tillbaka till det vinnande konceptet när Häcken besegrades med 3-2.
 

Örebro fortsätter floppa

Örebro tar sig an denna matchen med några dåliga resultat bakom sig. Man har inte fått med sig en enda poäng den senaste tiden och har förlorat mot Häcken, Göteborg och senast Degerfors.
 

Det är en match mellan två till synes likvärdiga lag, som båda har varit i liknande form på sistone. Halmstads BK är fortfarande favorit hos spelbolagen att vinna matchen med odds 1.60.

Halmstads BK vs Örebro Matchhistorik

Senast dessa lag ställdes mot varandra var 8 maj 2021, och Örebro gick därifrån med en 1-0 seger. Halmstads BK tar sig an Örebro med 2-5-3 i bagaget från deras senaste matcher i Allsvenskan. I de föregående tio matcherna mellan Halmstads BK och Örebro kom över 2,5 mål upp tre gånger. Båda lagen gör mål var ett bra val fem gånger i dessa tio matcher.

Tabellställningar i Allsvenskan

Om man tittar på den nuvarande Allsvenskan-ställningen så skiljer Halmstads BK och Örebro för närvarande i tio poäng och en placering. Halmstads BK kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Örebro kommande torsdag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Örebro är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Halmstads BK och Örebro kommer att sluta.

Skytteligan

Det är svårt att inte titta på Nahir Besara när man letar efter en målskytt. Han har gjort ett mål den senaste tiden för sitt Örebro. Agon Mehmeti har gjort två på de senaste fyra matcherna.

Med tre mål på de senaste fyra matcherna är Sadat Karim en spelare att hålla ögonen på för Halmstads BK.