Hammarby vs Örebro bästa odds och matchtips

Övre halvan mot den undre när Hammarby förbereder sig för att möta Örebro i Allsvenskan. Hammarby är placerade på plats sex i Allsvenskan med 43 poäng efter 26 spelade omgångar. Örebro ligger på plats 15 i tabellen med 17 poäng efter 26 spelade matcher. 

Våra tips

Statistik och fakta för Hammarby vs Örebro i Allsvenskan.

  • Hammarby har vunnit de senaste fem matcherna i rad hemma;
  • Hammarby har vunnit i sju av de senaste åtta matcher hemma;
  • Hammarby nätade i tio av de senaste tolv matcher;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Hammarbys senaste fyra av sex matcher.
  • Örebro vann inte de senaste sex matcherna i rad;
  • Örebro vann inte de senaste sex matcherna i rad på bortaplan;
  • Örebro har förlorat i fem av de senaste sex matcher;
  • Örebro har förlorat i fem av de senaste sex matcher på bortaplan.

Form: Hammarby mot Örebro

Hammarby njuter av en stabil insats

De senaste matcherna har resultaten varit vad man kan förvänta sig av Hammarby som hållit sin nivå. I sina tre senaste matcher vann Hammarby först mot Östersund med 4-3 innan segertåget fortsatte mot Sirius som gav slutresultatet 1-0. Trenden höll tyvärr inte i sig då de förlorade mot Mjällby med 2-0 och därmed bröt sin vinnartrend.

Örebro sjunker till en ny låg nivå.

Resultaten har varit katastrofala för Örebro på senare tid. Därför är man desperata att vinna kommande match. I de tre senaste matcherna har man förlorat mot Degerfors, spelat lika mot Halmstad och senast förlorade man mot Djurgården.

Med dessa resultat och de inte så stabila prestationerna från Örebro är det självklart att satsa på Hammarby till odds 1.20.

Hammarby vs Örebro Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann Hammarby och tog därmed alla 3 poäng efter matchresultatet 2-0. Hammarby tar sig an Örebro med 8-1-1 i bagaget från deras senaste matcher i Allsvenskan. I de senaste tio matcherna mellan Hammarby och Örebro var över 2,5 mål ett vinnande spel sju gånger. Båda lagen gör mål gav utdelning hos oddsmakarna sex gånger i dessa tio matcher.

Tabellställningar i Allsvenskan

Om man tittar på den nuvarande Allsvenskan-ställningen så skiljer Hammarby och Örebro för närvarande i 26 poäng och nio placeringar. Hammarby kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Örebro på söndag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Örebro är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Hammarby och Örebro kommer att sluta.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Gustav Ludwigson. Han är toppskytt för Hammarby, för närvarande på nio mål under hela säsongen. Totalt hittade han nätet i en av deras sex senaste matcher. 

Örebro kommer att hoppas att Agon Mehmeti hittar nätet igen. Han står på fyra mål den här säsongen och gjorde mål i tre av deras sex senaste matcher.