Hammarby vs Varbergs BoIS FC bästa odds och match tips

Med båda lagen placerade i mitten av tabellen har Hammarby och Varbergs BoIS FC en chans att vinna mark på sin kommande motståndare i Allsvenskan. Rankad på plats nummer 7 i Allsvenskan har Hammarby samlat 27 poäng i 18 matcher. Med 26 poäng befinner Varbergs BoIS FC sig som nummer 8 efter 18 matcher. Båda lagen kommer att försöka ta sig in bland de sex främsta i tabellen.

Våra tips

Statistik och fakta för Hammarby VS. Varbergs BoIS FC.

  • Hammarby släppte in i 14 av de senaste 16 matcher;
  • Hammarby nätade i 13 av de senaste 15 matcher;
  • Båda lagen gjorde mål i Hammarbys senaste 5 av 7 matcher;
  • Hammarby släppte in de senaste 8 matcherna i rad hemma.
  • Varbergs BoIS FC har vunnit de senaste 4 matcherna i rad;
  • Varbergs BoIS FC är obesegrade de senaste 8 matcherna i rad;
  • Varbergs BoIS FC är obesegrade de senaste 4 matcherna i rad på bortaplan;
  • Varbergs BoIS FC har vunnit i 4 av de senaste 5 matcher.

Form: Hammarby mot Varbergs BoIS FC

Hammarby är i ett bra flow.

Resultaten har varit vad man väntat sig för Hammarby de senaste veckorna. Precis som förväntas av ett sådant lag. I de tre senaste matcherna för Hammarby slutade 2-2 mot Elfsborg de och följt med 2-1 vinst mot Malmö FF och slutligen, i den senaste matchen blev det 4-1 förlust mot Djurgården.

Hammarby hoppas att komma tillbaka.

Varbergs BoIS FC fortsätter tåga på och sopar bort allt motstånd för närvarande med ytterligare en vinst i förra matchen. I de tre senaste matcherna för Varbergs BoIS FC tog en 2-1 vinst mot IFK Göteborg och sen blev det 1-0 vinst mot Halmstads BK. Den senaste matchen var 3-0 vinst mot Örebro.

Hammarby är bookmakarnas favorit, men i nuvarande form ser det ut att vara ett bra val att satsa på outsidern Varbergs BoIS FC till odds 4.75.

Hammarby VS. Varbergs BoIS FC Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra, kom Varbergs BoIS FC därifrån med 3 poäng och resultatet var 3-1. Hammarby tar sig an Varbergs BoIS FC med 2-0-1 i bagaget från deras senaste matcher i Allsvenskan.

Tabellställningar i Allsvenskan

Om man tittar på den nuvarande Allsvenskan-ställningen så skiljer Hammarby och Varbergs BoIS FC för närvarande i 1 poäng och 1 platser. Hammarby kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Varbergs BoIS FC på måndag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Varbergs BoIS FC är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Hammarby och Varbergs BoIS FC kommer att sluta.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Gustav Ludwigson. Han är toppskytt för Hammarby, för närvarande på 8 mål under hela säsongen. Totalt hittade han nätet i 2 av deras 6 senaste matcher.

Varbergs BoIS FC kommer att hoppas att Tashreeq Matthews hittar nätet igen. Han står på 4 mål i alla tävlingar den här säsongen och gjorde mål i 0 av deras 6 senaste matcher.